Jakab Péter:„Ha jönne is uniós pénz Magyarországra, abból a nép nem látna semmit”

2022. december 13. 16:24

Jakab Péternek volt hozzá néhány keresetlen szava Magyarország helyreállítási tervével kapcsolatban.

2022. december 13. 16:24
null

Ahogy arról korábban már beszámolt a Mandiner, a tagállamok megszavazták az EU-s pénzeinket.

A Magyarország számára örvendetes fejleményekről azonban Jakab Péternek igencsak lesújtó véleménye van. Szerinte egyébként nem fognak érkezni uniós pénzek. Hozzátette: „Ha jönne is uniós pénz Magyarországra, abból a nép nem látna semmit. A fideszes urak ugyanis ki vannak éhezve. Jobban, mint bármikor. Éhesen tátognak, és egyre türelmetlenebbül várják az uniós milliárdokat, hogy felzabálják.”

Rejtélyes oknál fogva mostanában minden hír kapcsán új választásokat akar kiírni. Ezen kívánalmát újra megismételte: „Új választáson kérdezzük meg a népet a hogyan továbbról.”

Nyitókép: MTI/Kovács Attila

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amca
2022. december 14. 13:43
Jakab Svinje ( disznó) Átvetted Qur Csány Hány -tól a nemzet huyyelye szerepet. Jól áll. Na nem a faxod.
Carcess
2022. december 14. 11:45
csak egy degenerált mond ilyet Petike ti nagy tolvajok vagytok de mindent még ti se loptok el, csak többszörösét mint a fidesz de mindent még ferkó se
Vakfolt
2022. december 14. 09:12
Ülsz az az asztalnál és a haveroddal azon tanakodsz, hogy milyen munkát kéne csinálni, hogy anyagilag megérje, az asztal túlfelén a többiek meg azon lelkeskednek, hogy hogyan lehetne aput jobban megpumpolni, és milyen lehetetlen felesleges dologra lehetne elbaszni a pénzt. És felnéznek és nem értik, hogy miért vágtok mi a fasz van veletek képet. Mert meg sem fordul a fejükben, hogy saját maguk csináljanak valamit.
Ferry63
2022. december 14. 07:02
Szánalmas mamuszos köcsög, huzzál El a kurva anyádba, és fogd be a pofádat, Neked Már csak ennyi a dolgod!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!