Márki-Zay szerint „tényleg hihetetlen”, hogy Karácsony nem tudott az amerikai pénzekről (VIDEÓ)

2022. november 22. 22:02

Ismét meglepő mondatok hangzottak el a baloldal egykori miniszterelnök-jelöltjének szájából.

2022. november 22. 22:02
null

Ahogy arról lapunk is beszámolt, kedden sajtótájékoztatót tartott az amerikai kampánypénzek kapcsán Márki-Zay Péter, a Mindenki Magyarországa Mozgalom (MMM) vezetője Budapesten. 

Az eseményen megjelent Bohár Dániel, a Megafon munkatársa is, aki többek között azt kérdezte a baloldal egykori miniszterelnök-jlöltjétől, hogy „el tudja-e azt képzelni, hogy Karácsony Gergely ne tudott volna arról, hogy az Egyesült Államokból érkeznek adományok, úgy, hogy ezt Korányi Dávid, az egyik legfontosabb szövetségese szervezi?”

Erre Márki-Zay Péter azt felelte, hogy „ez egy nagyon jó kérdés. (...) Ezt tőlük kell megkérdezni.” 

Majd azzal folytatta, – miközben az RTL munkatársa felé intett – hogy „az RTL-es kollégával egyetértettem, ő azt mondta, hogy ez »hihetetlennek tűnik«.

– húzta alá az ellenzéki politikus.

A rövid beszélgetésről készült videót alább tekinthetik meg:

***

„Aberrált fideszesek" - Márki-Zayt kérdezték az amerikai kampánypénzekről

Sajtótájékoztatót tartott az amerikai kampánypénzek kapcsán Márki-Zay Péter, az eseményen ismét emlékezetes mondatok hangoztak el a baloldal bukott miniszterelnök-jelöltjének szájából. 

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amca
2022. november 23. 16:41
Buttha Vásárhelyi porszívó. Vlkit fel kell akasztani. Naná hogy nem Kur csány, nem Kari getzy, nem Jakab disznó, nem fegyökör, nem kunhajmi ,hanem a porszzívót akasszák. Márki Majmun,élt x évet.
csulak
2022. november 23. 14:14
KakiGeri profi hazudozo, mint a baloldaliak nagytobbsege!
edico
2022. november 23. 14:03
Egy szinten mozogtok mindketten.
LancelotDuLac
2022. november 23. 13:11
Márki-Zay szerint „tényleg hihetetlen”, hogy Karácsony nem tudott az amerikai pénzekről xDDDDDD -mikor abból vette meg az előválasztást, hogy lépjen gvissza Kari MZP javára
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!