Korányi arról magyarázkodott a Telexnek, hogy ő nem is CIA-ügynök

2022. november 22. 11:58

Persze, ha Soros Györgyöt az amerikai magyarság tagjaként tekintjük, akkor minden érthető.

2022. november 22. 11:58
null
Kontra
Facebook

„Közel kétmilliárd forintot kapott a Márki-Zay Péter nevével fémjelzett Mindenki Magyarországa Mozgalom. A pénz Amerikából érkezett. A jelek arra mutatnak, hogy az összegből finanszírozták az ellenzéki összefogás 2022-es országgyűlési választási kampányát. Ez pedig nettó bűncselekmény, a magyar belügyekbe való durva beavatkozás.

Márki-Zay és egy másik érintett, Korányi Dávid hevesen cáfolnak, szerintük a pénzeket törvényesen használták fel és szerezték meg.

Állításaik között szerepel, hogy a pénz az amerikai magyarság adta össze. Igen, több, mint kétmilliárd forintot. Azok az emberek, akiknek zöme amúgy kifejezetten rokonszenvez a Fidesszel.

Persze, ha Soros Györgyöt az amerikai magyarság tagjaként tekintjük – és miért is ne – akkor minden érthető.

Illetve amennyiben tényleg a diaszpórában élő magyarok voltak a donorok – amúgy tuti nem – akkor abban is biztosak lehetünk, hogy nem pártpolitikai célokra adták oda a pénzüket.

Korányi egyébként egy nemrég a Telexnek adott interjújában megnyugtatta az aggódó polgárokat, hogy bár Márki-Zay Péterrel véget ért az együttműködésük, továbbra sem vonulnak ki Magyarországról.”

Nyitókép: STR / NurPhoto / NurPhoto via AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kiss.istvan770
2022. november 22. 17:43
Korányi: "... az A4D egy olyan információs, edukációs, kultúraváltoztató kampányt támogatott, amely kiáll az euroatlanti értékrend, a jogállamiság és a demokrácia mellett." "Action for Democracy (A4D)" Kizárólag egyféle demokrácia létezik, a népképviseleti. Azaz az állampolgárok többsége dönti el saját életfelfogása alapján, hogy kikre bízza egy adott ország kormányzását. Aki egy társadalommérnökök által barkácsolt ideológia "értékrendjével" akarja átmosni a választópolgárok agyát, erőszakos propagandával akarja befolyásolni az emberek életfelfogását, az a szabad akarat, a népképviselet, a demokrácia ellensége! A keresztény, és-vagy keresztény gyökerű kultúra, nem ideológusok által kitalált, henem kétezer év alatt, természetes fejlődés útján jött létre. A magyar emberek többsége ezen a kultúrán nőtt fel, akár ateistaként is ezt képviseli ha normális, ezért és nem mesterséges ideológiai alapon keresztény demokrácia Magyarország. A "liberális demokrácia", ugyanúgy a társadalommérnökök az emberi természetet megerőszakoló produkciója, mint a jakobinus, kommunista, nemzeti szocialista, amik tömegmészárláshoz vezettek. A "Nyílt Társaadalomnak" titulált "liberális", valójában újlibertariánus ideológia melléktermékei, a fajgyűlölő "kritikai fajelmélet", woke, LMBTQ, "antifa", stb. is társadalmi ellentéteket, anarchiát, végül polgárháborúkat, háborúkat eredményeznek, mint az elődei. Az USA-ban a BLM, Európában az "antifa" már több gyilkosságot elkövetett, az erőszakos bűncselekményeik mindennaposak.
Menhetten
2022. november 22. 15:03
A Fidesz azt támadja, hogy egy profi kampány csapat elvégezte a feladatát, és rengeteg pénzt gyűjtött adományokból, családoktól, cégektől, emberektől, és azt olyan szervezeteknek adta, amelyek a a célnak megfeleltek. Erről szól ez az egész pénzgyűjtős kampányolós dolog. Az a Fidesz bírál nyilván választásokba beleszólásról, amelyik román és mindenféle külföldi, saját célra gründolt társaságokat, cégeket, pártokat és mindent finanszíroz - de nem magánadományból, hanem Magyarország költségvetéséből. Még csak nem is a lopott pénzből, erre van külön, másik pénz... Mennek ezer milliárdok a fos MTVA-ra, uszító, rágalmazó és hazug plakátkampányokra, nemzeti foskonzultációra, gusztustalan propagandára, uszító Békemenetre ...
pipa89
2022. november 22. 14:18
Tudjuk, Soros Gyurka sem Langley-tag, de fedett és fedetlen műveletben egymás keze alá dolgozni azt tudnak, mégpedig művészi szinten :-D
Kristály
2022. november 22. 13:48
Ha még nem vonul ki az jó mert a 20 évet a nyakába lehet sózni és alklmazni a büntetés minden részét.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!