Lázárhoz került a közlekedés, távozik posztjáról Vitézy Dávid

2022. november 14. 14:36

Az egykori közlekedési államtitkár közösségi oldalán számolt be erről.

2022. november 14. 14:36
null

Távozik Vitézy Dávid, közlekedésért felelős államtitkár. Facebook-posztjában azt írta, hogy Palkovics László távozása után a kormány megszünteti a Technológiai és Ipari Minisztériumot, így az ő feladatai is véget érnek. Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, a közlekedési terület a Lázár János vezette Építési és Beruházási Minisztériumhoz kerül.

Vitézy ezt követően köszönetet mondott Palkovics László távozó miniszternek és „a kormánynak a megtisztelő felkérésért és a közös munkáért”. „Úgy hiszem, az elmúlt fél évben a hazai közösségi közlekedés és a vasút számos nagy ügyében tudtunk a helyes irányba egyet előrelépni” – zárta bejegyzését Vitézy Dávid.

Vitézy Dávid vonatkozó bejegyzését alább olvashatják:

Nyitókép: Földházi Árpád

Összesen 137 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szárma
2022. november 14. 20:49
Megértem Vitézyt: nem akar egy műszaki analfabéta, gyertyafényes jogászocskával együtt dolgozni.
6.sztrovacsek
2022. november 14. 20:18
Vitézy is? Há' bakker, mentem elsírom magam. vagy mégsem?
szürkeSzarvas
2022. november 14. 17:29
Megy vissza a Közl.Muzeumba -ami be van zárva-főigazgatonak. A popcézár,a Csepregi Évát sexrabszolgának használo (a Ferótol tudjuk-a feleségével,az Évával,és 1 kutyával osztotta meg a hajlékát) Erdős Péter unokája-szintén kiválasztott népfi. (A Tarlós elárulta,hogy a holland követtel,ittasan,a Tütü (buzeráns) bárbol szokták ittasan hivogatni.)
Ólat a trolloknak
2022. november 14. 16:16
Januárban visszatérhetünk a közlekedés fejlesztésére uraim, addig osztogassák nyugodtan a diszlájkokat. De aztán kérném a meghunyászkodást is! :-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!