Rendkívüli!

Breaking: meglőtték Robert Ficót

Amerikai magyar nagykövet: '56-ban a magyarok nem voltak hajlandóak „a pálya széléről szemlélni” az orosz elnyomást (Videó!)

2022. október 23. 09:53

David Pressman szerint az '56-os magyarok az önrendelkezés mellett szálltak harcba, és mindezt önzetlenül tették.

2022. október 23. 09:53
null

Az '56-os magyar forradalom évfordulójának alkalmából videóval jelentkezett közösségi oldalán a nemrég kinevezett amerikai magyar nagykövet. 

„Miközben a Szovjetuniónak az volt a célja, hogy az emberek tehetetlennek érezzék magukat, elfordítsák a fejüket az igazságtalanság láttán, és hogy elkerülhetetlennek fogadják el sorsukat,

– fejtette ki a Corvin közből bejelentkezve David Pressman, aki szerint az '56-os hősök nem csupán a szovjet agresszióval szálltak szembe a magyar utcákon, hanem az emberi méltóságért is küzdöttek. 

 – hangsúlyozta Pressman.

A nagykövet videóját alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Facebook

Összesen 336 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Saksafar
2023. április 11. 21:05
A magyar néplélek nagy szakértőjét hallhattuk. Ökör. Az USA viszont kitűnően átbaszott és magunkra hagyott minket 56-ban, miközben bíztatott és kecsegtetett, csont nélkül átengedett minket az oroszoknak. Egy kis történelem, ugye Pressman úr?
EX - Terminátor
2023. április 11. 14:18
Egyetlen kurva kisujjamat nem fogom értetek meg a beteges őrületetekért megmozdítani. és PLÁNE nem fogok veletek összeállni. ÉS EZ VÉGLEGES.
Dezsőke
2023. április 11. 13:45
HÁT IDÁIG JUTOTTUNK? ENNÉL MÁR TÉNYLEG NINCS LEJJEBB!
EX - Terminátor
2023. április 11. 11:37
56 ban ti szartatok a pofánkba. És ne legyenek téveszméitek. SOHA NEM FOGTOK MINKET BELERÁNGATNI A SZARSÁGAITOKBA DE HA CSAK MEG MERÉSZELITEK PRÓBÁLNI? HULLÁK VAGYTOK!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!