Balatonalmádiban ülésezik a Fidesz és a KDNP frakciója

2022. szeptember 20. 13:38

A tanácskozás Orbán Viktor miniszterelnök politikai tájékoztatójával indul.

2022. szeptember 20. 13:38
null

Balatonalmádiban tartja a Fidesz és a KDNP a kétnapos frakciószövetségi ülését – közölte a Magyar Nemzet megkeresésére Kocsis Máté. A Fidesz frakcióvezetője már korábban a Facebook-oldalán közölte, hogy a kormánypártok kihelyezett frakcióülésére szeptember 21–22-én kerül sor. Kocsis Máté elmondta, hogy a tanácskozás a hagyományoknak megfelelően Orbán Viktor politikai tájékoztatójával indul, a frakcióülés központi témája pedig a brüsszeli szankciók és az azok által kiváltott drasztikus energiaárak lesznek.

Kocsis Máté elmondta, hogy napirenden szerepelnek azok a törvényjavaslatok is, amelyek a helyreállítási alappal és a kohéziós forrásokkal kapcsolatos tárgyalások gyors lezárásához szükségesek. „A kormánypárti frakciók a fenti témában meghallgatják mások mellett Varga Judit igazságügyi miniszter, Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Palkovics László technológiai és ipari miniszter helyzetértékelését” – fogalmazott.

Nyitókép: MTI / Miniszterelnöki Sajtóiroda / Fischer Zoltán

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Belakiss
2022. szeptember 21. 14:13
Lölö szállodájában. Ez így tisztességes.
Gyzoltan
2022. szeptember 21. 07:48
Sikerült krízishelyzetbe kormányozni az országot! -vagy nem is beszélhetünk válságról? Úgy vélem, lesz elég téma megbeszélni való, csak ott van kételyként, hogy képes e ezen országvezető társaság szembenézni a valós valósággal...
llnnhegyi
2022. szeptember 20. 17:46
Rendben van. Egy évre megint óriási nyugalom szállja meg az országot! A töpörtyű DK-s árnyékkormány kivételével. Ott még lehet 2-3 pucss is egy év alatt!
foldizs
2022. szeptember 20. 16:10
Csak nem egy Mészáros hotelben?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!