Futárok a katáért: Nem fogjuk tűrni, hogy a pártok a tüntetéseinket a saját javaikra próbálják kihasználni

2022. július 17. 16:47

Ki akarják tiltani a hétfői „katapárti” tüntetésről a szervezők az ellenzéket; úgy érzik, hogy cserbenhagyták őket és most a saját kezükbe akarják venni a sorsukat.

2022. július 17. 16:47
null

Mint arról lapunk is beszámolt, hétfőre újabb „katapárti” tüntetést szervezetek Budapestre. Ezt a tüntetést az eddigiekkel ellentétben nem a Momentum, az MKKP vagy éppen a Mindenki Magyarországa Mozgalom szervezte, hanem a „Futárok a KATA-ért” (sic!) egyesület.

A tüntetés kapcsán kiírták a Facebook-oldalukra, hogy nem fogják megtűrni azt, hogy ha ellenzéki politikusok megpróbálják majd kihasználni az eseményt a saját javaikra:

– írták. Hozzátették, hogy ha a pártok nem így tesznek, „csúnyán ki lesznek fütyülve”.

Hatalmasat csalódtak az ellenzékben

A posztban kifejtették, hogy hatalmasat csalódtak az ellenzéki pártok munkájában: „Megvolt az esélyetek a 12 év alatt, hogy legalább azt elérjétek, hogy ilyen abszurd módosításokat ne lehessen szó szerint egyik napról a másikra elfogadni. Nem sikerült! Itt az ideje, hogy a NÉP a saját kezébe vegye a saját sorsát!”

Hozzátették, hogy a Fidesz politikusait ellenben tárt karokkal várják, mivel pont az a céljuk, hogy velük tudjanak találkozni és társalogni egy kicsit.

Nyitókép: Futárok a KATA-ért Facebook-oldala

Összesen 127 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2022. július 18. 07:15
Van egy minimális lóvé, amit mindenkinek aki pénzt keres be kell dobni a közösbe. Ez a szolidaritás. Belefért, hogy ez 10 éve 50 ropi volt havonta. Ha inflációval diszkontáljuk, illetve figyelembe vesszük a bérnövekedést és az ezzel párhuzamos adóbefizetés növekedését, most kb havi 100 rugó a vége. Ha elfogadjátok, hogy ezért nem jár nyugdíjjogosultság, akkor részemről mehet. De akkor aláírjátok a papírt, hogy tudomásul vettétek és nincs reklamáció.
brekker
2022. július 18. 02:24
A magyar néplélek valahogy mindig utat tör. Na ezt a zászlót nem fogják hirdetni. Valami tévedés volt.
brekker
2022. július 18. 02:19
Tetszik ez a zászló, hirdessétek minél több helyen! Aztán majd meglátjátok.
brekker
2022. július 18. 01:29
Fura azért, hogy miközben a britek kiléptek, brit zászlóval kampányolnak. Másrészt a brit sajtó is minden nap okít minket európaiságból.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!