Reakció Plusz – Közeleg a béke Ukrajnában? Hogy áll az abortuszvita Amerikában?

2022. július 01. 12:24

A hét legfontosabb eseményeit tekintik át és beszélik ki a Mandiner munkatársai a Scruton VP-ben, ezúttal Kacsoh Dániel, Szilvay Gergely és Vágvölgyi Gergely.

2022. július 01. 12:24
null

Pontosan mi változott, illetve változik Amerikában a Legfelsőbb Bíróságnak az abortusz szabályozását érintő minapi döntésével? Mit hozott a NATO-csúcs, közelebb kerültünk-e a békéhez Ukrajnában? Már Ujhelyi István sem vállalja az elnökjelöltséget – hogyan tovább MSZP? Ezekről esett szó legújabb podcast-adásunkban.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
johnnyrotten
2022. szeptember 28. 17:39
Jé, te milyen hülye vagy mindig! Csodálatos az ostobaság ilyen fokú állandósága! Tudom, a párhuzamos univerzumodban Fletó vagy a Makival súlyosbított Összefosás koalíció kiválóan vezeti Álomországot.
kunfia
2022. július 01. 14:12
Mindenki minket irigyel 17. éve,amióta Orbán uralkodása zajlik. AZTÁN MOST: Folyamatos megszorítás... Iskolabezárások... Kórházbezárások... Postabezárások... Orbán ott sem volt,Brüsszel a hibás,Soros a hibás,Gyurcsány a hibás,a nem kívánt törlendő...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!