Fidesz: Ha Gyurcsányékon múlna, mindenki piaci árat fizetne az üzemanyagért

2022. július 30. 17:51

Sőt, a baloldal Brüsszel minden olyan javaslatára rábólintott, amivel még tovább növelték volna a magyar emberek kiadásait – tették hozzá.

2022. július 30. 17:51
null

Ha Gyurcsányékon múlna, mindenki piaci árat fizetne az üzemanyagért – közölte a Fidesz – Magyar Polgári Szövetség, szombaton.

A nagyobbik kormánypárt a DK-s Molnár Csaba nyilatkozatára reagálva közleményében kifejtette: Gyurcsányék folyamatosan támadják az üzemanyagárstopot,

ha a baloldalon múlt volna, soha nem is vezették volna be a magyarok életét megkönnyítő árstopokat.    

Sőt, a baloldal Brüsszel minden olyan javaslatára rábólintott, amivel még tovább növelték volna a magyar emberek kiadásait - tették hozzá. A Fidesz-KDNP mindent megtesz azért, hogy megvédje a magyarokat a háborús inflációtól és annak káros gazdasági következményeitől, ezért az üzemanyagárstop marad, aminek segítségével több tízezer forintot spórolhatnak meg a családok havonta – áll a közleményben.    

Molnár Csaba, a DK ügyvezető alelnöke szombati közleményében azt írta: a Demokratikus Koalíció szerint az újabb orbáni megszorítás az üzemanyagokon lévő hatósági ár kivezetésének következő lépése.

(MTI)

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zsaturnuzs
2022. július 31. 07:53
1990-ben havi 13 446 Ft volt az átlagkereset, ebből 370 liter benzint lehetett vásárolni (36 Ft/liter volt). Az Antall-kormány megemelte az árat 56 Ft/literre, így már csak 240 liter benzinre futotta. Erre tört ki a taxisblokád. Tavaly augusztusban a nettó átlagkereset a KSH szerint 284 ezer Ft volt, amiből 560 liter benzin volt vásárolható. 700 Ft/liter esetén csak 400 literre futná, AMI TŰRHETETLEN ÁRSZINT LENNE, ÖSSZEOMLANA A GAZDASÁG, ÉHEZNÉNEK A ZEMBEREK. Vagy nem...
kelemikes
2022. július 30. 23:26
Miért, most nem a piaci árat fizetjük? Csak más ágon, más csatornákon! Ezt a néphülyítést! Ha csak azon múlik, legyen 380, vagy ingyen. De ugye ingyen leves nincs! Ez az ársapka csak játék, ettől még ugyanannyiba kerül a piacon, ugyanannyit kell összedobni érte! Gondolkodjatok... - mielőtt nekem rontotok, csak jelzem: Fleto ellen háromszor voltam az utcán.
foldizs
2022. július 30. 23:06
Publicus: A magyarok kétharmada szerint a Fidesz megszegte kampányígéretét a rezsiárak kapcsán
CharlieM
2022. július 30. 22:10
:DDDDDDDDDDDD Annak a bolond gyurcsánynak lassa 15 éve nincs beleszólása semmibe.. Vicces ez a visszamutogatás, miközben a Mini Feri minden héten bejelent valami megszorítást, összevissza hazudozik kapkodva és következetlenül. Gyurcsány itt többet a keverőpult közelébe biztos nem kerül. Mármint az igazi, a Mini Feri még itt lesz egy darabig. Olyan a klón, mint az eredeti. Mini Feri.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!