Niedermüller Péter nem érti, mi a baj a Trianonról szóló megjegyzésével

2022. június 07. 09:20

„Ebben a pillanatban nem érzem, miért kellene bocsánatot kérnem” – mondta a Gyurcsány-párt politikusa.

2022. június 07. 09:20
null

Erzsébetváros DK-s polgármestere a nemzeti összetartozás napján posztolta azt közösségi oldalán, hogy „gondoljunk azokra a magyarokra is, akik Trianonnak is köszönhetően ma jobban élnek Romániában, Szlovákiában, és a többi környező országban, mint mi itthon Magyarországon.”

A Gyurcsány-párt politikusa kedden a Népszavának nyilatkozott fenti megjegyzésével kapcsolatban. A politikus szerint vannak elítélendő „idióta nacionalista támadások”, azonban nem gondolja, hogy „magyarnak lenni általában valami nagyon nehéz állapot lenne a környező országokban”. 

Ebben a pillanatban nem érzem, miért kellene bocsánatot kérnem”

– fogalmazott a polgármester a lapnak. 

A politikus szerint bejegyzése nem irányult senki ellen, csak „arra hívta fel a figyelmet, amit mindannyian tudunk, hogy Magyarország a lehető legrosszabb irányba megy, és a Trianon következtében más országokhoz került magyarok jobban élnek, mint az anyaországban.”

Az ellenzék nem reagált Niedermüller szavaira, a Fidesz lemondásra szólította fel a polgármestert.

Kép forrása: Niedermüller Péter Facebook-oldala

Összesen 151 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amca
2022. június 08. 14:50
Idióták vagyunk -mondta Nieder. Nem Rattus,túl türelmesek. Túl beszahariak. A muszlikoknál ,már másnap el lennél temetve. Ez előírás.
Nagyhuba1
2022. június 07. 19:48
Nímandmüller nem érti- Hogyan érthetné, ahhoz hogy megértse normális emberi értékekkel kellene rendelkeznie.
Barakka1962
2022. június 07. 19:29
A náci gépezet rossz munkát végzett ennek a tetűnek az ősei túlélték......és most osztják az észt a buta zsidók....
syphax
2022. június 07. 18:36
"..Niedermüller Péter nem érti, mi a baj a Trianonról szóló megjegyzésével." NEM ÉRTI PERSZE, MERT HALOVÁNY ZSIDÓFINGJA SINCS ARRÓL, HOGY 'HOGYAN IS ÉLNEK A TRIANONI HATÁRON TÚL A MAGYAR EMBEREK--KÖZTÜK MAGYAR ZSIDÓK IS. Mennyren oda, oszt' töltsön el legalább 1 hónapot az ottani magyarokkal..zsidóként és akkor szövegeljen....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!