Bild: Orbán Viktor elárult minket Putyinnak

2022. június 02. 08:41

„Az ellenségünk barátja vagy. Már nem tartozol hozzánk” – írja a német lap kommentárja.

2022. június 02. 08:41
null

Azzal, hogy Orbán Viktor magyar miniszterelnök nemet mondott az olajembargóra, „elárult minket Putyinnak” – olvasható a Bild online felületén megjelent kommentárban. A szerző Orbánról festett képe: „59 éves, meglehetősen kövér, nős, öt gyermeke van. Imádja a focit, utálja a sajtót, a külföldieket, a melegeket”. Orbán Viktor olcsó olajat akar. A szerző Orbánt Júdáshoz hasonlította, aki néhány ezüstpénzért elárulta barátait. Az egyetlen dolog, amit tehet az ember egy árulóval, hogy nem tartja többé a barátjának. „Az ellenségünk barátja vagy. Már nem tartozol hozzánk” – zárta sorait a szerző, Franz Josef Wagner.

Nyitókép: DIEGO RAVIER / HANS LUCAS / HANS LUCAS VIA AFP

Összesen 269 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rajgy
2022. június 04. 13:23
Orbán meg is érdemli, ha a Bild Zeitung támadja! A Bild Zeitung volt a legszemetebb a magyar operatörnövel, és Orbánék, nagykövetek, lakájok, média stb, nem védték meg!! Mert Fidesz érdek volt, hogy az ellenzéknek dolgozó nöt megleckéztessék!
obsitos0
2022. június 02. 23:03
Mindig elfelejtik, hogy Európa az Urálig tart. Az URAL hegység önmagában nem egy vonal, hanem KETTŐ MILLIÓ négyzetkilométernyi terület. Mi az, hogy ellenség van Európában?????
amca
2022. június 02. 22:14
Büdös teuton. Az olcsó orosz gáz jó. Az olcsó olasz olaj jó. Anyádat ajánlom-.
Ferike57
2022. június 02. 17:47
FRANZ JOZEF WAGNER EGY HÜLYE FASZ !!!!! ELMONDANÁM HOGY F. J. W. AZ ÁRULÓ !!!!! ÉS PEDIG NEM AZ UNIÓBAN LÉVŐ TÖBBI FASZ KÉPVISELŐTÁRSÁT ÁRÚLTA EL , HANEM A SAJÁT NÉPÉT !!!!! UGYANIS AKIT NEM ÉRDEKEL HOGY A HONFITÁRSAI MENNYI FIZETNEK AZ ÜZEMANYGÉRT , ÉS A TÉLEN ELFŰTENDŐ GÁZÉRT , (AZ EMBARGÓ MIATT) , AZ EGY ÉRZÉKETLEN HAZAÁRULÓ !!!!! MINDEN EMBARGÓBARÁT (AKI MEGGONDOLATLANUL MEGSZAVAZZA) AZ ELMEHET A JÓ ÉDESANYJA PICSÁJÁBA !!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!