Halasztják Márki-Zay Péter mozgalmának tisztújítását

2022. május 23. 14:47

Állítólag a helyszín bérlésével voltak problémák.

2022. május 23. 14:47
null

Legalább két héttel elhalasztják a Márki-Zay Péter nevéhez köthető Mindenki Magyarországa Mozgalom tisztújítását – erősítette meg a Magyar Hang értesülését Márki-Zay Péter. A baloldal bukott miniszterelnök-jelöltje arra hivatkozott, hogy a helyszín bérlésével voltak problémák és emiatt kellett új időpontot keresni.

A választások óta felerősödtek a viták az MMM körül, elsődlegesen a kampányfinanszírozás kapcsán. A Telex cikke szerint ugyanis az ellenzéki összefogásnak küldött adományok mind az MMM számlájára érkeztek. Ezzel kapcsolatban

Márki-Zay azt mondta: eddig minden kampányát adományokból csinálta és mindig elszámolt a pénzzel nyilvánosan, ezért nem érzi jogosnak, hogy pont rajta kérik számon ezt.

Erről itt olvashat bővebben...

Ezen felül eddigi szövetségesei sorra jelentik be, hogy nem tartanak Márki-Zay Péterrel, és nem csatlakoznak új pártjába. Kész Zoltán már korábban is közölte, nem híve annak, hogy a volt ellenzéki miniszterelnök-jelöltnek most pártot kéne csinálnia. Lukácsi Katalin és Hadházy Ákos is már bejelentették, hogy nem lépnek be Márki-Zay Péter új pártjába, sőt nem is támogatják a kezdeményezést. Lengyel Róbert is egyértelművé tette, hogy éppen azért vett részt az MMM megalapításában, mert az nem pártként jött létre.

Nyitókép: AFP / Kisbenedek Attila

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
LancelotDuLac
2022. május 24. 17:01
Halasztják Márki-Zay Péter mozgalmának tisztújítását - mert már senki sem vállal mellette tisztséget
Sandman
2022. május 24. 10:27
.. és ebből az alakból némi balszerencsével egy ország miniszterelnöke is lehetett volna!
nempolitizálok
2022. május 23. 18:40
Ez a Makimajom a nejének is ennyit és ekkorákat hazudik? Ez egy nagyon komoly pszichopata.
szóda
2022. május 23. 17:39
Szemét tolvaj banda!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!