MMM-alapító: Márki-Zay Péter jelenleg a szőnyegen fekszik

2022. május 21. 15:22

Folytatódik a vita az MMM elnökségében: Lengyel Róbert nekiment Kész Zoltánnak.

2022. május 21. 15:22
null

„Márki-Zay Péter jelenleg a szőnyegen fekszik. Egyébként meg harcos típus, nyilván fel fog állni, de a pillanatnyi helyzet ez” fogalmaz közösségi oldalán Lengyel Róbert, a Mindenki Magyarországa Mozgalom (MMM) egyik alapítója, jelenleg elnökségi tagja. Lengyel Róbert az elmúlt napokban kialakult vitákra utalt, majd bírálta azokat, akik szerinte most „egy földön fekvő harcostársba még bele is rúgnak”. Bejegyzésében megnevezte Kész Zoltánt  aki – megfogalmazása szerint –

nyílt levelekkel kiteregette a családi szennyest”. 

Kész Zoltán, az MMM vezetőségi tagja péntek reggel a Facebookon tette közzé nyílt levelét, amelyben a kampánypénzekkel való elszámolást kérte számon Márki-Zay Péteren. Kész Zoltán arra reagálva írta nyílt levelét, hogy a Telex cikke szerint az ellenzéki összefogás weboldalán összegyűjtött adományok túlnyomó része a Márki-Zay Péter által 2018 őszén alapított MMM számlájára érkezett. 

Márki-Zay erre szűkszavúan reagált, azt mondta, „valakik nagyon félnek egy új, tisztességre és becsületre épülő, hiteles alternatívát jelentő párt megjelenésétől”, a kampánypénzekkel kapcsolatban pedig azt mondta, az MMM „azokkal átláthatóan el fog számolni, a maradványt – ha lesz – azonban jogi okból nem adhatja át egyetlen pártnak sem”.

Nyitókép: AFP / Kisbenedek Attila

 

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pusztaie
2022. május 22. 15:14
Szegény, alkalmatlan bohóc . . Jól cserbenhagyták a " barátai " .. Az a baj, hogy még ezek után se tud kussolni..Bár, néha elkottyant olyan infókat, ami jó a Fidesznek.. Teljesen alkalmatlan minden politikai posztra.. Csak szánni lehet..
critical man
2022. május 22. 06:46
Mondjuk a volt rendőr Lengyel Róbert siófoki polgármesternek is érdekes elképzelései lehetnek a jogról, meg a választási pénzekkel történő elszámolásról. Lehet őt is és a számláját is meg kellene nézni.
szgbj
2022. május 22. 05:51
Gondolom az állami támogatás is a 3M számlára ment. Csak kérdem: ez esetben a (nem marad), vagy inkább negatív egyenleg nem választási csalás?
pandalala
2022. május 21. 22:24
ippont kapott de jól "viseli" :-DDDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!