Több mint egy órán át dobálta a dühöngő férfi a veszteglő vonatot, miközben a saját vérével ráírta, hogy „Help!”

2022. május 12. 17:34

A vonat azért vesztegelt, mert a dobálás előtt a férfi a síneken sétált véres, feltartott kezekkel.

2022. május 12. 17:34
null

Hegyeshalomból Győrbe tartott szerda késő délután egy EuRegio vonat, még nem ért el Mosonmagyaróvárig, amikor a mozdonyvezetőnek vészfékeznie kellett, mert egy férfi a síneken sétált véres, feltartott kezekkel – írta meg a Telex. A lap hozzátette, hogy ez a férfi nem sokkal később a sínek között talált kövekkel elkezdte bombázni a vonat ablakait, amelyek így szilánkosra törtek. 

A vélhetőleg öngyilkossági szándékkal sínek között kóborló férfi akkor kezdte el a vonatot dobálni, amikor az Levél község közelében megállt. A szemtanúk szerint amikor épp nem dobált, akkor a saját vérével írt a vonatra, köztük azt hogy 

Egy másik szemtanú arról számolt be a Telexnek, hogy több mint egy órát kellett várni arra, hogy a rendőrök valamint a mentők megérkezzenek. Addigra a szemtanú szerint a férfi már az ablakok többségét betörte és a a mozdonyvezetőnél felírta, hogy „KY”, ami szerintük a „Kill you” rövidítése lehetett.

Az esetről így számolt be a MÁV-Start Zrt.:

Nyitókép: MÁV-Start Zrt. Facebook-oldala

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fatman
2022. május 13. 13:48
aztakurva...
cutcopy
2022. május 13. 13:00
"saját vérével írt a vonatra, köztük azt hogy Help!” És ment az orvosi segítség..?
Gèbi
2022. május 13. 11:11
miért állt meg a vonat? A mozdonyvezető figyelmeztető jel leadása után roboghatott volna tovább, majd az állomáson lemosták volna a mozdonyt.
zsolti123
2022. május 13. 10:24
A napokban volt, hogy egy részeg késsel fenyegetett egy iskolás gyermeket. Egy ott levő szolgálaton kívüli rendőr szolgálatba helyezte magát és a rendőrségre vitte. Valamit kiképzés kellene itt is, 100 milliós károkat lehetne megelőzni...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!