Ceglédi: Képzeljétek el ugyanezt kormányon

2022. május 20. 10:18

A standupos annak kapcsán filozofált el, hogy volt tanácsadója nyílt levélben szólította fel Márki-Zay Pétert, hogy számoljon el a kampánypénzzel, mire válaszul Márki-Zayné a Facebookon osztotta ki férje tanácsadóját, aminek után Márki-Zay Péter Facebook-posztban kezdte el magyarázni, hogy mindenki fél az új, „tisztességes” pártjától, mivel „naponta jelennek meg a lejárató cikkek” új pártjával kapcsolatban.

2022. május 20. 10:18
null

Ceglédi Zoltán is hozzátette a magáét a Kész Zoltán-üggyel kapcsolatban. Mint ahogy arról a lapunk is beszámolt, volt tanácsadója nyílt levélben szólította fel Márki-Zay Pétert, hogy számoljon el a kampánypénzzel, mire válaszul Márki-Zayné a Facebookon osztotta ki férje tanácsadóját, amely után Márki-Zay Péter Facebook-posztban kezdte el magyarázni, hogy mindenki fél az új, „tisztességes” pártjától, mivel „naponta jelennek meg a lejárató cikkek” új pártjával kapcsolatban.

– írta Ceglédi Zoltán, humorista/standupos/politikai elemző.

Nyitókép: Ceglédi Zoltán Facebook-oldala

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szürkeSzarvas
2022. május 21. 11:07
A moslék a szadesz útján halad. Emlékezzetek-amikor a végén könyörögtek 200000 szavazóert. Ami nem lett. A Tucsek Laci a fejükre nő.
Rácz Gabriella
2022. május 20. 19:07
Az átláthatóságról az MMM csak papol. Konkrét helyzetben nem tesznek semmit.
Hair is on Ford
2022. május 20. 11:18
Mért kell letegezni mindenkit?Ez is csak egy szarházi aki próbálja mosdatni magát.
Reszelő Aladár
2022. május 20. 11:02
A balos megmodóemberek rohadt nagy mázlisták. Egyrészt azért, mert tök mindegy mit mondanak, ugyanúgy megmondóemberek maradnak és ugyanúgy megélnek belőle. Másrészről pedig nem kell szembenézni a saját támagoatóik haragjával, mivel szerencsére sosem derül, hogy mi lett volna, ha MZP és csapata tényleg hatalomra kerül és tényleg elkezdenek úgy hazavágni mindent hatalmon, ahogy teszik most ellenzékben. Istennek hála a magyar nép most igen bölcs volt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!