Pulai András: Ha ma mérnénk közvéleményt, már nem lenne nyerő a propaganda

2022. április 23. 07:16

„Az a mérés nagyon pontos lenne” – hangoztatta a Publicus Intézet ügyvezetője.

2022. április 23. 07:16
null

Korábban írtunk róla, hogy a Publicus pár nappal a választás előtt a biztos pártválasztók között döntetlent mért a Fidesz és a baloldal között, a teljes népességben pedig szűk, alig két százalékos Fidesz-előnyt. Pulai András ennek kapcsán úgy fogalmazott:

„zárul az olló, az ellenzék aktivitása magas, a Fidesz-szavazóknál elbizonytalanodás tapasztalható”

„Ilyen ez a popszakma” – így magyarázta később a bizonyítványát Pulai András a Mélyvíz című műsorban. Németh Péter műsorvezető kérdésére kifejtette, hogy nem éli meg személyes válságként az eseményeket. A pontatlan eredmények magyarázataként hozzátette: sok minden történt az utolsó négy napban.

„Mindig ezt éli meg!” – szögezte le Pulai arra a felvetésre, hogy a közvélemény úgy élte meg a választást, hogy a közvélemény-kutatók megbuktak. Az elemző azt is hangoztatta: „Ha ma megmérnénk, simán lehet, hogy az jönne ki, a Fidesz kommunikációja nem működik.”

A teljes beszélgetést ide kattintva nézheti vissza.

Nyitókép: YouTube

Összesen 164 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sarzal
2022. május 02. 18:35
"ha ma mérnénk"....már felesleges, pár kattintás segít ha még nem jutott el hozzátok az eredmény, ezért a mérésért már senki nem fizet
akiaki
2022. április 24. 19:23
ő meg ki? foglalkozása? jósnő?
ZagerEvans2525
2022. április 24. 17:25
Ki az a hülye, aki akár egy likas fillért is ad ennek a "szaktanácsaiért"? Jobban járna, ha feleannyit fizetne mondjuk nekem. Nagyobb vadbaromságokat tőlem sem hallana, s legalább a fél gázsit megspórolná. A másik fele pedig a legjobb helyre kerülne, legalábbis az én szempontomból.
Lesbat
2022. április 24. 00:09
Te idióta! Nem elbizonytalanodtak a Fidesz szavazók, hanem megnyugodtak, hogy nyertek és nem hajlandók veletek vitatkozni tovább, csak csendesen mosolyognak rajtatok! ;) Nekünk van jobb dolgunk is, mint egész nap rinyálni, hogy ostoba a nép.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!