Hont Pulairól: Már biztos, hogy olló volt a jele az óvodában

2022. április 15. 12:25

Az újságíró szerint „olló az ollónak nem vájja ki a szemét”.

2022. április 15. 12:25
null

Korábban beszámoltunk róla, hogy a választások előtt pár nappal közzétett Publicus-mérés alapján Pulai András megállapította: két százalékponttal vezet a Fidesz. Úgy fogalmazott:

zárul az olló, az ellenzék aktivitása magas, a Fidesz-szavazóknál elbizonytalanodás tapasztalható”

– fejtette meg két nappal a választások előtt Pulai.

Arról is hírt adtunk, hogy Publicus Intézet igazgatója a választások után azt mondta: az olló zárult, aztán a végén kinyílt. Erre reagált újabban Hont András. 

Olló az ollónak nem vájja ki a szemét. Már biztos, hogy olló volt a jele az óvodában.

Viszont kérdés: kap-e az elkövetkezendő ciklusban változatlanul gigamértékű párt- és frakciómegbízást, tehát közvetve állami lóvét?” – írta Facebook-oldalán az újságíró.

 

Nyitókép: Ficsor Márton

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2022. április 16. 15:22
András. Vagyis Endre. Vagyis Eduárd. Vagyis Edward. Ollókezű Edward született 1990 előtt Ollókőn.
barany
2022. április 15. 18:42
Az tény, hogy nagyon alamuszi képe van.
jánosbácsi
2022. április 15. 18:21
Hont András a Fidesz beépített embere aki azért lett ismert újságíró mert hetente szakért az Atv-ben egy bukott nácival és Ceglédi Zoltán nevű fideszes falóval. Belegondolt e abba Hont András mi lenne ha négy évente négy percben tudná kifejteni a véleményét? Ki a faszom ismerné őt és ki a faszom lenne kíváncsi a véleményére? Tegnap este MZP felmosta a padlót a Fidesz egyik üdvöskéjével Lánczi Tamással aki nem ügy viselkedett mint egy riporter hanem mint egy fideszes . Amennyiben egyenlő eséllyel indulhatna az ellenzék a Fidesszel szemben valószínűleg fordított eredmény született volna. Vajon hány szegény ember hallott arról, hogy a minimálbér ellenzéki győzelem esetén nem adózik? Hogy a gyes és a gyed összege megduplázódik? A nyugdíjminimum összege megduplázodik ami már tíz éve 28 ezer forint. ...... Erről kellett volna írnia Hont Andrásnak. A kormánypárti közvélemény kutatók milliárdokat tesznek zsebbe azért, hogy félrevezető kutatásokat közöljenek. Például Tarlós István nagyarányú győzelmét jósolták.
kálmi
2022. április 15. 17:56
Erre a pofára mondják, hogy még a szeme se áll jól. Sunyi egy alak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!