Pulai az elmért választásról: Az olló zárult, aztán a végén kinyílt

2022. április 15. 06:16

Az elemző Dévényi Istvánnal kielemezte a választást és azt, hogy „hol ment félre a mi?”

2022. április 15. 06:16
null

„Mi van azzal az ollóval?” címmel adták közre a Flaszter 182-dik adását. Ez az a Magyar Hang-os műsor, amelynek az előző adásának a címéből megtudhattuk, hogy a Fidesz bajban van és hogy győzhet az ellenzék. Tudják, aminek kapcsán Dévényi István egy Facebook-posztban megírta, hogy

Nos, a Flaszter 2022. április 14-i adásában visszatért a stúdióba Pulai András – a Publicus Intézet igazgatója. „Az olló tényleg zárult, aztán a végén kinyílt” – adta meg az alaphangot a műsorhoz Pulai. „Az ollók már csak ilyenek, hogy így ki be nyitódnak” – tette hozzá. Az elemző elmondta, hogy

A kutató ezek után elkezdte magyarázni, hogy ők leálltak a mérésekkel négy nappal a választások előtt, és ebben az időszakban sok minden tudott történni. Szerinte a választások előtti utolsó napokban a Fidesz elköltött 4-5 milliárd forintot arra, hogy „Márki-Zay Péter háborúba akarja küldeni az ifjainkat”.

Dévényi az adás megjelenése idején felrakott egy képet a Facebook-oldalára, ahol Pulaival látható, amint kérdőn néz az elemzőre azzal a megjegyzéssel, hogy „olló, mi?”.

„Olló, mi?” <br> Fotó: Dévényi István Facebook-oldala
„Olló, mi?”
Fotó: Dévényi István Facebook-oldala

A teljes adást itt tekintheti meg:

Nyitókép: YouTube

Összesen 113 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Farkas Piroska
2022. április 16. 06:40
Propaganda, fideszes hazugsággyár ... ezt szajkózzák ballibék, ezért vesztettek.
Ferike57
2022. április 16. 02:31
Pulai és a Publicus a pancserok gyülekezete . Ha 1000 embert megkérdeznek , abból nem lehet levonni semmit ! Aki hisz ezeknek és a többi elemzőnek , az maga is egy pancser !
CirmoS
2022. április 15. 11:32
Egyik közv. kutató sem érdekelt a kampányban, de Pulaié végképp nem! Ez az idióta egyébként is beteges hazudozó, mindig is az volt! Ez csak egy ócska propagandista! Az viszont nagyon jó, hogy " közv. kutatóként " végleg leírta magát! Ettől függetlenül biztos továbbra is ' mérni fog ' ...., nagyon szórakoztató lesz!
istvanpeter
2022. április 15. 11:13
Én megmondtam, hogy nagy kétharmad lesz, de a kvázi balos, liberális közvélemény kutatók simán csaltak. Egyáltalán, az ellenzéki gyülevészek oldalán mondott valaki igazat? Senki.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!