Köszönőlevelet küldött támogatóinak Orbán Viktor

2022. április 13. 09:23

A közösségi oldalán megosztott videóban pedig felidézte a Békemenet és a választás éjszakájának fontosabb pillanatait.

2022. április 13. 09:23
null

„Szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, aki április 3-án részt vett a parlamenti választáson és a népszavazáson. A magas részvétel a magyar demokrácia erejét bizonyítja, és biztosítja az újonnan megalakuló Országgyűlés erős felhatalmazását” – áll a miniszterelnök által küldött levélben, amit támogatóinak küldött. 

A magyarok békét és biztonságot akarnak

A kormányfő szerint az eredmények egyértelműek. A magyarok békét és biztonságot akarnak. Az új kormány minden lehetséges eszközzel azon dolgozik majd, hogy érvényt szerezzen akaratuknak – írta szerdai cikkében a Ripost.

„Az elmúlt években sok nehézséggel szembesültünk, de összefogással mindig sikerült ezeken úrrá lennünk.

és mely pontján él az országnak” – hangsúlyozta Orbán Viktor. 

Mindent megtesznek majd, hogy megszolgálják a bizalmat

A levél érkezésével szinte egy időben egy videót is posztolt közösségi oldalára a miniszterelnök, amelyben a választások éjszakáján elmondott győzelmi beszédéből és néhány korábbi felszólalásából hallható néhány részlet.

„Ha összefogunk, a legvastagabb falon is át fogunk menni”

– vetítette előre a kormányfő, aki a választások megnyerése után élő szóban is köszönetet mondott a magyar választópolgároknak, és biztosította őket, hogy mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy megszolgálják a bizalmat, amit tőlük kaptak – derült ki a cikkből.

Az említett videót alább tekintheti meg:

Nyitóképen Orbán Viktor miniszterelnök a Fidesz eredményváróján. Fotó: Mátrai Dávid/Mandiner

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sincero
2022. április 14. 02:03
Köszönöm - megkaptam. Gondolom, szeretnénk Neki figyelmességét mindannyian "személyesen" megköszönni - ami mivel lehetetlen, azért ezt lélekben tesszük meg neki. Igazából mi tartozunk Neki köszönettel, mert Istent, hazánkat és nemzetünket szolgálja.
bagira
2022. április 13. 22:03
Megkaptuk köszönjük . Sok sikert kívánunk
Szittya66
2022. április 13. 18:21
Köszönöm, megkaptam!
olajfa1
2022. április 13. 16:06
Kedves gesztus volt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!