Molnár Zsolt neve is felmerült a zuglói korrupciós ügyben

2022. február 25. 15:18

A gyanúsított parkolási cég vezetőjének vallomása szerint legalább 250 millió forintot adott át a szocialista Tóth Csabának.

2022. február 25. 15:18
null

Újabb részletek derültek ki a zuglói korrupciós ügyről, amelyben Horváth Csaba, a kerület szocialista polgármesterét és Tóth Csabát a körzet országgyűlési képviselőjét is meggyanúsította az ügyészség.

Az atv.hu úgy tudja, hogy a parkolási ügyben szintén gyanúsítottként kihallgatott Fuzik Zsolt, a Fuzik a SIS Parking Kft. egyik vezetője azt vallotta: legalább 250 millió forintot adott át Tóth Csabának. A portál szerint Fuzik ezen vallomása alapján gyanúsíthatták meg a szocialista országgyűlési képviselőt és a polgármestert.

A parkolási cég vezetőjének vallomásából azt atv.hu szerint kiderül az is, hogy Horváth és Tóth FaceTime-on vagy Signalon tartották egymással a kapcsolatot.

Vallomása alapján Fuzik a Parlament kávézójában, a (feltehetőleg országházi) látogatói központban, a Magnet Bank kávézójában találkozott Tóthtal, viszont a pénz átadására „otthon nála”, vagyis Tóth Csaba lakhelyén került sor, rendszerint az esti órákban. Fuzik azt állította: havi szinten 10-11 millió forintot adott át Tóthnak.

Az atv.hu információi szerint Fuzik Zsolt vádalku keretében tett vallomásában Molnár Zsolt MSZP-s képviselő neve is elhangzott. Molnár az atv-nak jelezte, hogy a vele kapcsolatos állításokra ma este az Egyenes beszédben reagál.

(Fotó:MTI/Balogh Zoltán)

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
madárinfluencer
2022. február 26. 21:48
Ez lenne a Márki-Zay által megtisztított ellenzék.
zakar zoltán béla
2022. február 26. 13:59
a volt MIÉP szimpike
nyugalom
2022. február 26. 10:32
Artatlanok gyülekezete! Csekkatkaval, bigevel, cegledivel, ivanyival folytatva......
Aerion
2022. február 25. 17:13
Én úgy emlékszem, anno molnárúr mintha nem annyira kedvelte volna a patkányokat. De lehet, hogy csak ez volt a fedősztorija. : )
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!