Dobrev az országértékelőn: A választások tisztességtelenek lesznek, de az ellenzék fog nyerni

2022. február 21. 07:12

„Legyenek álmatlan éjszakái a Fidesznek, mert nyerni fogunk!” – mondta a DK-s politikus a kampányrendezvényen.

2022. február 21. 07:12
null

„A sors megfogta a kezemet, és vezette a lépteimet. Százezrek látták meg bennem a reményt, és elfogadtam a hívásukat” – ilyen, és ehhez hasonló gondolatokkal tarkította országértékelő beszédét a baloldal miniszterelnök-jelöltje, Márki-Zay Péter. Kifejtette: „megszabadítaná az országot a gonosztól”.

Az eseményen Dobrev Klára is felszólalt„Az ellenzék egyik motorja”, konferálta fel Simon András. A DK-s politikus előbb úgy vélekedett:

mindannyian tudjuk, a választások tisztességtelenek lesznek!

Majd később hozzátette:

Márki-Zay Péter vezetésével az ellenzék fogja nyerni azokat.

A jelenetet 1.05-től alább tekintheti meg:

Nyitókép: Facebook-képernyőkép

Összesen 114 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mucsay
2022. február 21. 14:50
hacsak úgy nem
Selamat
2022. február 21. 13:30
gyurcsányné szerint "A választások tisztességtelenek lesznek, de az ellenzék fog nyerni." A választások mindaddig tisztességtelenek lesznek, míg azokon a gyurcsány házaspár vezette DK is részt vesz. Mégis csak velük együtt találták ki a vígan, szavazóláncot. Hihetetlen, hogy ezek után ez a fehérjehalmaz nő- és demokrata imitátor még a tisztesség szó bármilyen formáját a szájára meri venni.
Göby
2022. február 21. 12:56
Persze, értem én ... Csalni fog a kormány, de úgy, hogy ti nyeritek ... Na ez már logika! Olyan hülyék vagytok helyből, mint más nekifutásból SE!
Korrupt Kornél
2022. február 21. 12:05
Tudjuk, a véretekben van a csalás, a lopás, a hazaárulás!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!