Dobrev Klára országot értékelt: Legyenek álmatlan éjszakái a Fidesznek, mert nyerni fogunk!

2022. február 17. 16:06

Kijelentette, hogy az ellenzékben a Demokratikus Koalíció lesz a legstabilabb és legerősebb szövetséges.

2022. február 17. 16:06
null

Dobrev Klára felszólalt Márki-Zay Péter előtt, az ellenzéki miniszterelnök-jelölt „országértékelője” előtt. „Az ellenzék egyik motorja”, komferálta fel Simon András.

„Tisztességtelenek lesznek”, jelentette ki a választások kapcsán, a beszédének elején. „45 nap és sorsdöntő lesz ez a szavazás” – fejtette ki az álláspontját. Elmondta, hogy az elmúlt évtizedekben „tisztességtelen karaktergyilkosságokat” valamint „hadjáratokat folytattak”.

Dobrev Klára kijelentette, hogy azért is fél tőlük a Fidesz, mert a különbségeik ellenére is le tudnak ülni egy asztalhoz. Zárásképp bejelentette, hogy „a Demokratikus Koalíció a legstabilabb partner és a legerősebb szövetséges lesz” az ellenzéki összefogásban.

Nyitókép: Facebook-képernyőkép

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ildikó99
2022. február 21. 09:32
Ne légy annyira biztosan öntelt a tyukokat este számolják
hátakkor
2022. február 18. 08:10
"az ellenzékben a Demokratikus Koalíció lesz a legstabilabb és legerősebb szövetséges" Ez mindent elmond a többi ellenzékekről. Egy Dobrev klán is erős gond.
Osztap Bender
2022. február 18. 07:27
mert nyerni fogunk! No talán a lóversenyen, de nem a választáson.
masikhozzaszolo
2022. február 17. 23:08
Emlékszem az egy-két álmatlan éjszakámra. Elmesélem. Az 1000-resben voltam, studiós, és rendező. Egy Védőnőképzős lánnyal táncoltam, úgy hajnai háromig. Hazakísértem, az AVI-ba, Istenhegyi úton volt akkor. Reggelre értem haza. Álmatlan éjszaka volt. Aztán meg februárban szintén az Ezresben éppen Rongyosbált rendeztem. 11 óra körül gondoltam, már minden rendben van a zenekarok körül, nem kérnek semmit, felmegyek aludni. Közben az oszlopnál egy lány támasztott. Jól nézett ki, gondoltam begyűjtök egy Nem, nem táncolok-ot, aztán alszok. Hát nem. Táncolt, velem. Aztán hajnalban a buli végén őt is hazakísértem. Akkor ilyen hazakísérős fiúk jártak buliba. Na az se volt semmi, az Irinyi és Újpest az nem szomszéd utca. Másik univerzum. És hát azóta így vagyunk az álmatlan éjszakázással. 43 éve a feleségem. És meg merem kérdezni, mint 43 éve, hogy táncolna e? És nem úgy, mint Orbán felesége mondta, jobb ha nem kérdezné meg mégegyszer... Még jó is kisülhet az álmatlan éjszakákból. Úgyhogy ne reménykedj!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!