Dúró Dóra: Az amerikai katonák jelenléte az orosz nukleáris erők célpontjává teszi hazánkat

2022. február 21. 09:41

A független országgyűlési képviselő hangsúlyozza, hogy Ukrajna nem NATO-tag.

2022. február 21. 09:41
null

Dúró Dóra független országgyűlési képviselő közleményéban az idegen katonák „magyarországi felvonultatása és hazánknak az orosz nukleáris erők célpontjává tétele ellen tiltakozik” Hozzátette: „a NATO-tagságunkból adódó szerződéses kötelezettségünk csak arra volna, hogy egy tagállam megtámadása esetén segítsünk annak védelmében, de Ukrajna nem NATO-tag.

Az oroszok elleni embargó így is felbecsülhetetlen károkat okozott a magyar gazdaságnak, most már a magyar érdek legyen az első!”

Dúró Dóra szerint Magyarország „katonai felvonulási területté válása beláthatatlan következményekkel jár. A pápai Bázisrepülőtérre települt, döntően amerikai Nehéz Légiszállító Ezrednek sem volna keresnivalója hazánkban.”

(MTI-OS)

Borítókép: Bánszegi Rebeka

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
confitür
2022. február 22. 20:40
Kénytelen vagyok elismerni,hogy ebben Dórának igaza van. Valóban a jelenlegi idegen katonai katonai erő minimális,azonban ha bekövetkezne a legrosszabb, akkor drasztikusan megemelnék az itt állomásozó amerikai,ill. NATO haderőt ami által kiemelt célponttá válhatnánk.
Akitlosz
2022. február 22. 13:21
"Dúró Dóra: Az amerikai katonák jelenléte az orosz nukleáris erők célpontjává teszi hazánkat" Igen, de nem ide lőnek először. Ha valaki akárki atomtöltetet lő ki Magyarországra, akkor már nagyon durva helyzet van a világban, amit Magyarországnak nem áll módjában meggátolni.
Andras Racz
2022. február 21. 18:45
Dúró Dóra figyelmébe: amerikai katonák kis létszámban ugyan, de már legalább 2012 óta jelen vannak Magyarországon, konkrétan a a Pápán állomásozó Heavy Airlift Wing keretében, valamint 2016 óta a Székesfehérváron működő NFIU (NATO Force Integration Unit) keretében is. Szóval, ha Dúró szerint "amerikai katonai jelenlét = orosz atomrakéták célponjává válunk", akkor kb tíz évet (!) késett csak a riogatással.... :)
Raikkonen72
2022. február 21. 17:53
Túró Torta takarodj már a picsába,akkora baromságokat beszélsz,hogy az szörnyű.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!