Propagandával nevelné át a vidéki választókat Márki-Zay Péter

2022. február 07. 09:59

„Tessék örökbe fogadni egy települést vagy egy fél települést vagy néhány utcát, néhány lépcsőházat” – üzente az ellenzéki aktivistáknak a baloldal miniszterelnök-jelöltje.

2022. február 07. 09:59
null

Meglepő nyilatkozatot tett Márki-Zay Péter, hívja fel a figyelmet hétfői cikkében az Origo. A hódmezővásárhelyi polgármester szerint a „valódi híreket”, vagyis a baloldali propagandát úgy kell eljuttatni vidékre, hogy kinyomtatnak egy újságot és azt elviszik egy vidéki településre.

Márki-Zay szerint ez egy nagyszerű lehetőség

Ez egy nagyszerű lehetőség arra, hogy a félrevezetett emberekhez eljuttassuk az igazságot”

– fogalmazott Márki-Zay (a vidéki magyarokra utalva – a szerk.). „Tessék örökbe fogadni egy települést vagy egy fél települést vagy néhány utcát, néhány lépcsőházat” – üzente az ellenzéki aktivistáknak az Origo által közölt videórészletben.

Baloldali húzás
A miniszterelnök-jelölt által megfogalmazott gondolat a 2018-as baloldali magyarázkodásra rímel. A 2018-as választási vereségét a baloldal a többi között azzal indokolta, hogy „vidéken nincs internet”, az ottani emberek így nem ismerhetik az „igazságot”, ezért vesztett az ellenzék.

A miniszterelnök-jelölt által megfogalmazott gondolat a 2018-as baloldali magyarázkodásra rímel. A 2018-as választási vereségét a baloldal a többi között azzal indokolta, hogy , az ottani emberek így nem ismerhetik az „igazságot”, ezért vesztett az ellenzék.

Előzmények

Emlékezetes, Márki-Zay Péter korábban a falusi embereket tudatlannak, ostobának nevezte. Több alkalommal is elmondta, hogy eltörölné az Orbán-kormány által megvalósított rezsicsökkentést. Elmondta, hogy szerinte a szüléshez nem kell orvos, elmondta, hogy szülészeteket és sürgősségi ellátásokat zárna be vidéken záratna be, és támogatná a fizetős egészségügyet.

Márki-Zay Péter több társadalmi csoportot megsértett már: a vidékiek mellett az időseket, fogyatékkal élőket, jobboldali szavazókat is. Kijelentései nem maradnak reakció nélkül, legutóbb egy vidéki fórumon egy mozgássérült, rokkantnyugdíjas néni kérte számon Gyurcsány jelöltjét.

Márki-Zay Péter a migráció ellenzőit is szerencsétlen és ostoba emberekként írta le.

A baloldal miniszterelnök-jelöltjének legutóbbi, fent idézett nyilatkozatát az alábbi videóban tekintheti meg:

 

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Összesen 163 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2022. február 08. 21:07
Akkor hol is van propagandista?
nyugalom
2022. február 08. 21:05
Ime, a legujabb lenin!
pepita
2022. február 08. 06:30
Ezt a következtetést mármint , hogy hülyék a vidékiek Hódmezővásárhelyiekből vonta le . Hiszen őt is kétszer választották meg polginak . Érthető a következtetése .
Robur
2022. február 08. 01:41
Hajrá, Márki-Zay! Bár a büdös parasztokkal nehéz dolgod lesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!