Márki-Zay Péter megfejtette, hogy kik fogják eldönteni a választást

2022. február 09. 21:59

Sőt azt is elmondta, hogy a Fidesznek nincs tartaléka, míg nekik van.

2022. február 09. 21:59
null

Márki-Zay Péter egy Facebook-posztban fejtette meg azt a mindenkit foglalkoztató kérdést, hogy kik fogják eldönteni a tavaszi választást. „A fiatalokat és a nőket kell meggyőznünk” – kezdte, majd kijelentette, hogy ők fogják eldönteni a választást. A baloldali miniszterelnök-jelölt kifejezte, hogy ők jelentik a reményt. Már már gyurcsányi poétikussággal kijelentette, hogy:

A Fidesznek nincs tartaléka. Nekünk van.”

Zárásul elmondta, hogy „a nők bölcsessége, a fiatalok nyitottsága megfordíthatja az ország sorsát”.

*

 

Nyitókép: Márki-Zay Péter Facebook-oldala

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Korrupt Kornél
2022. február 10. 12:55
maki, már tudod gsoros hogy, s miképpen? Ebbe azért a MAGYAROKNAK is lesz beleszólása! A 7. gyereked rád szavazna? Nem hiszem, ha esze van és látja megtagadtad!
Vanília
2022. február 10. 12:54
engem is próbálhatsz meggyőzni, Peti, de hozz magaddal krumplit, pálinkát, rejtvényt meg trágyát
mikec
2022. február 10. 12:53
Az aranyköpését láttuk. Bizonyára ilyen jó meglátásai voltak Kanadában, Usa-ban és a legrandnál ezért ezt értékelték is. Van egy székely mondás miszerint ha valaki 40 éves korára nem ér el semmit abból már nem lesz semmi. Hát így közel az 50-hez........
Peppa
2022. február 10. 12:47
Hülye fasz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!