Orbán Viktor is reagált az orosz-ukrán konfliktus legújabb fejleményeire

2022. február 21. 23:23

A miniszterelnök kifejtette a véleményét Putyin bejelentésével kapcsolatban.

2022. február 21. 23:23
null

A miniszterelnök hétfő este egyeztetett Charles Michellel, az Európai Tanács elnökével, és egyértelművé tette, hogy Magyarország részese a közös uniós álláspontnak. Az egyeztetések folyamatosak – közölte Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke az MTI-vel.

Hétfő esti videoüzenetében Vlagyimir Putyin orosz elnök a délkelet-ukrajnai szakadár „Donyecki Népköztársaság” és „Luhanszki Népköztársaság” szuverenitásának haladéktalan elismerését jelentette be.

(MTI)

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Összesen 211 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gallfec
2022. február 22. 17:58
Csakhogy te ezt egy hibás gazdálkodás következményének igyekszel értelmezni. De nem erről van szó. Az van, hogy valamit ( valami nem gazdaságit ) akarsz bizonyítani, valami EGYÉB szándékod van, és emiatt a gondolkodást hanyagolod. https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarorsz%C3%A1g_legnagyobb_telep%C3%BCl%C3%A9sei_lak%C3%B3n%C3%A9pess%C3%A9g_szerint
gallfec
2022. február 22. 17:17
Én a létfenntartásról beszélek. Nem tudlak követni sajnos. A szükséglet fogalmad nem az, ami . ( A szükséglet elemi. Csak az elemi léttel függ össze. )
duzur
2022. február 22. 10:02
Putyin annyira fél a NATOtól, hogy kénytelen fegyverekkel behatolni Ukrajnába, még mielött Ukrajna lerohanná az orosz területeket. (Nincs olyan durva maszlag, amire ne lenne lelkes fogyasztó...)
Pierre
2022. február 22. 08:07
a pavatancos gyorsan visszakotrodott az akolba. Most azt szeretne, hogy mindenki gyorsan felejtse el, hogy egy honapja putyin segget nyalja es a Kreml propagandajat tolja a lopott mediabirodalmaban. "Oroszország bevonul Kelet-Ukrajnába. Dermesztő látni, hogy a történelmi pillanatban, amikor hirtelen élére állnak a dolgok, véget ér a pávatáncok, kettős beszédek, ide-oda sasszézgatások kora, amikor egy felboruló világrendben kijegecesedik, hogy ki hol áll, akkorra Magyarország, történelmében sokadszor, barátok nélkül, általános megvetés közepette, az agresszor oldalára lavírozta magát. A most következő felfordulás utáni új rend kialakításakor ezt nyilván alaposan mérlegelni fogják. Ebből megint lesz újabb 50-100 évnyi önsajnálatra elegendő sérelmünk majd. Pedig most minden adott volt, szinte kényszer, hogy jó döntéseket hozzunk, de tíz körömmel kikapartuk magunknak a rosszakat." JB
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!