Közösség elleni uszításért feljelentik Óbuda főkertészét

2022. január 31. 16:46

Kerényi-Nagy Orbán felakasztását támogatta közösségi oldalán, majd utána azt állította, csak feltörték az oldalát.

2022. január 31. 16:46
null

„Feljelentem Kerényi-Nagy Viktort, Óbuda-Békásmegyer főkertészét közösség elleni uszítás miatt” – közölte az Indexszel Bús Balázs, a Fidesz országgyűlési képviselőjelöltje.

Mint a politikus emlékeztetett, Kerényi-Nagy egy azóta már törölt (de lementett) Facebook-posztjában a következőket írta:

Bízom benne, hogy apró kavicsok lavinát indítanak, és Orbán Viktor nyugdíjas éveit börtönben tölti Kásler Miklóssal, Palkovics Lászlóval, bár egy nyilvános akasztást is támogatnék…”

Bús Balázs a fentiek miatt Kiss László polgármestertől azt kérte, hogy mivel méltatlanná vált a tisztségére, bocsássa el Kerényi-Nagy Viktort önkormányzati állásából.

Az óbuda főkertész egyébként egy újabb bejegyzésben arról ír: oldalát feltörték, nem tudja, ki írta a nevében, hogy támogatná Orbánék nyilvános felakasztását., de a fenti mondatoktól elhatárolódik. 

Nyitókép: YouTube

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2022. február 02. 17:40
BALFASZ GYEPMESTEREK SORAKOZÓ. KÖTELEKET AKASZTÁSHOZ KIHEGYEZNI........! LELÉPNI! ABTRETEN!
bagira
2022. február 01. 16:32
Akasztós fenyegetésnek lesz jogi következménye .
syphax
2022. február 01. 04:54
ők "akasztással" fenyegetőznek, és közbe minket--keresztény-nemzetieket--MINŐSíTENEK gyűlölködőnek.....EZ IS NAGYON JELLEMZŐ--KOMMUNISTA TEMPÓ: AZ Ő SARUKAT FOGNÁK RÁNK!!! EZ A GYURCSÁNY MÁRKIZAJ STILUS!
Öreg Palóc
2022. január 31. 23:13
Makiszar ellen is feljelentést kellene tenni annyi hamis hír hagyta el a száját.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!