Az Orbán felakasztását támogató főkertész szerint csak feltörték az oldalát

2022. január 31. 16:35

Nem tudja, ki írta a nevében, hogy támogatná Orbánék nyilvános felakasztását.

2022. január 31. 16:35
null

Mint arról mi is beszámoltunk, kormánypárti politikusokat, többek között Orbán Viktor miniszterelnököt akasztaná az óbudai főkertészként dolgozó Kerényi-Nagy Viktor. 

Bízom benne, hogy apró kavicsok lavinát indítanak és Orbán Viktor nyugdíjas éveit börtönbe tölti Kásler Miklóssal, Palkovics Lászlóval, bár egy nyilvános akasztást is támogatnék”

 – írta posztjában, amelyet azóta törölt.

„Feltörték” a Facebookját

Miután a sajtón végigfutott a hír, Kerényi-Nagy Viktor hétfőn közösségi oldalán reagált. Állítása szerint 

Facebookomat feltörték, nem tudom, ki tette ki a posztot”.

A bejegyzéstől elhatárolódott, mint ahogy állítása szerint a politikától is régóta elhatárolódik. „A növényt is körbe süti a Nap, nincs oldala, így nekem sincs” –  zárta bejegyzését.

Kapcsolódó

Márki-Zay kandelábereket és román forradalmat emlegetett

Nem ez az első eset, hogy baloldali politikusok ilyen kijelentéseket tesznek. Mint arról korábban beszámoltunk, már 2018-ban is kandelábereket és román forradalmat emlegetett Márki-Zay Péter. „Nem akarom mondani, hogy a kandelábereket mire lehet még használni a plakátok ragasztásán kívül” – fogalmazott Márki-Zay egy hódmezővásárhelyi lakossági fórumon. Erről bővebben ide kattintva olvashat.

Szarvas Koppány Bendegúz: Megdolgoznak a fiúk a lámpavasért

A korábban a Demokratikus Koalíció sorait erősítő – még a párt ifjúsági tagozatának országos elnöke is volt –, jelenleg momentumos Szarvas Koppány Bendegúz 2020-ban a közösségi oldalán osztott meg egy cikket a kórházi ágyfelszabadításokról. A momentumos politikus a cikkhez pár soros véleményt is fűzött, azt írta: „járványkezelés Fidesz módra. Nehéz erre szalonképesen reagálni, inkább csak úgy fogalmazok: megdolgoznak a fiúk a lámpavasért”. Bővebben is érdekel...

Nem ez az első eset, hogy baloldali politikusok ilyen kijelentéseket tesznek. Mint arról korábban , már 2018-ban is kandelábereket és román forradalmat emlegetett Márki-Zay Péter.  – fogalmazott Márki-Zay egy hódmezővásárhelyi lakossági fórumon. Erről bővebben olvashat.

Nyitókép: YouTube

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rókabácsi
2022. február 02. 20:14
elég baj! az agyát kellett volna!
okoskodó fórumlakó
2022. február 02. 05:03
A baloldalon, különösen a fővárosban, elegendő annyi a pozícióhoz, hogy gyűlölöd Orbánt. Lásd az óbudai főkertészt. De lehetne még sorolni a pozícióban lévő, nem politikai állást betöltő embereket, akik az FB-n munkaidőben uszítanak, miközben közalapítványokat vezetnek, közcégek élén ülnek. Dolgozni nem, vagy alig járnak be.
Jooee
2022. február 01. 15:22
Senkiházi tróger.
sheu
2022. január 31. 21:00
Azt nem értem, hogy ha feltörték az oldalát, akkor miért törölte azonnal cakumpakk, ahogy az a sunyi bolsiknál szokás. Először vagánykodnak, majd amikor rájönnek, hogy ezt elqurták, akkor patkány módon menekülnek, a felelősség vállalása nélkül. Nemcsak férgek ezek, hanem gyávák is. Jobb lenne a világ nélkülük.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!