Kandelábereket és román forradalmat emlegetett a hódmezővásárhelyi ellenzéki jelölt

2018. február 16. 19:16

Akasztásra és az 1989-es román forradalomra célozgatott Márki-Zay Péter „független” polgármesterjelölt egy hódmezővásárhelyi lakossági fórumon szerdán.

2018. február 16. 19:16

Nem akarom mondani, hogy a kandelábereket mire lehet még használni a plakátok ragasztásán kívül – így fogalmazott Márki-Zay Péter egy hódmezővásárhelyi lakossági fórumon. 

Az esetet a Blogstar szúrta ki, hiszen a lakossági fórumról készült videót Márki-Zay feltöltötte a saját Facebook-oldalára.

Márki-Zay ugyanezen a lakossági fórumon arról is beszélt, hogy „egy olyan rendszert, amit nem lehet demokratikusan leváltani, azt nem demokratikusan szokták leváltani. Minden rendszernek vége van egyszer. (...) Minél elnyomóbb, minél gyűlöletesebb egy rendszer, annál csúnyább vége van. Meg kell nézni '89 Romániáját.”

A hódmezővásárhelyi ellenzéki jelölt arról is beszélt a fórumon, hogy szerinte óriási szerencséje van a magyar kormánynak azért, mert „a birkatürelmű magyar nép” mindent elvisel.

Az ominózus kijelentéseket a felvételen 1:13:00-tól láthatja.

Összesen 308 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
egy genetikusanalattvaló
2018. február 18. 15:03
Márki-Zay Péter állítása szerint katolikus. Nem tudom, hogy ezek a kijelentések hogyan egyeztethetők össze az állítólagos vallásával. Vagy ő is csak egy rendszeresen bérmálkozó lenne?
Zokni
2018. február 18. 07:34
Ugye azért dicsérjük meg a Mandit, amiért nem ír arról, hogy a jelölt egy most megjelent riportban elmondta, hogy a helyi média, és a helyi plakáthelyek zöme a Fidesz jelöltjének a rendelkezésére áll csak, de "szerencsére" a neten és a szórólapokon meg tud azért jelenni... Magyarán helyből hátrányból indul, és a Fidesz tájékoztatási hegemóniájának köszönhetően erre az ügyre sem tud megfelelően reragálni. Így aztán a sok nyomorult nyugodtan acsarkodhat az "ügyes" idézetnek köszönhetően. Szép volt Mandi: köztájékoztatásból elégtelen volt a cél, és az teljesült is. (Ha valaki nem tudná, hogy is működik ez...)
Zokni
2018. február 17. 22:30
Ugye azért dicsérjük meg a Mandit, amiért nem ír arról, hogy a jelölt egy most megjelent riportban elmondta, hogy a helyi média, és a helyi plakáthelyek zöme a Fidesz jelöltjének a rendelkezésére áll csak, de "szerencsére" a neten és a szórólapokon meg tud azért jelenni... Így aztán a sok nyomorult nyugodtan acsarkodhat az "ügyes" idézetnek köszönhetően. Szép volt Mandi: köztájékoztatásból elégtelen volt a cél, és az teljesült is.
Bolond Istók
2018. február 17. 17:19
Olvasom itt a kommenteket és keresem féreghonort - lehet én vagyok figyelmetlen -, de sehol nem látom. Hol a kurvaanyádban vagy Féreghonor? Gyilkosságra buzdítanak, embereket amortizálnak, vádaskodással... Hol vagy bazdmeg? Nem kened ájtatoskodva a nyálkát, hogy ez így nem jó meg úgy... nem másolod nagy bőszen a Bibliát... mint egyes emberek esetében szoktad. Méltó ez a különbségtétel a te fényességes Jézus-utadhoz? Nem gondolom. Írod mindig, hogy Jézus azt tanítja, hogy gyümölcséről ismerszik meg a fa. De van olyan fa is ami nem hoz semmilyen gyümölcsöt. És nem kíváncsian várom a patkányképű celeb atya a maga előtt kürtöltető képmutató Hodász picsását Simicska tévéjében a közbeszéd állapotáról és hasonlókról.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!