Orbánt akasztaná Óbuda főkertésze

2022. január 31. 13:13

Kerényi-Nagy Viktor közösségi oldalán osztotta meg gondolatait.

2022. január 31. 13:13
null

„Bízom benne, hogy apró kavicsok lavinát indítanak és Orbán Viktor nyugdíjas éveit börtönbe tölti Kásler Miklóssal, Palkovics Lászlóval, bár egy nyilvános akasztást is támogatnék” – írta közösségi oldalán Kerényi-Nagy Viktor, aki Óbuda főkertészeként dolgozik. 

Kerényi-Nagy ugyan hétfőre eltávolította a bejegyzést, Bús Balázs azonban lefotózta, és egyúttal arra szólította fel Szabó Tímeát, a Karácsony-párt társelnökét, valamint Óbuda ellenzéki polgármesterét, Kiss Lászlót, hogy haladéktalanul határolódjanak el Kerényi-Nagy Viktor „vállalhatatlan kijelentésétől”.

***

Kapcsolódó

Márki-Zay kandelábereket és román forradalmat emlegetett

Nem ez az első eset, hogy baloldali politikusok ilyen kijelentéseket tesznek. Mint arról korábban beszámoltunk, már 2018-ban is kandelábereket és román forradalmat emlegetett Márki-Zay Péter. „Nem akarom mondani, hogy a kandelábereket mire lehet még használni a plakátok ragasztásán kívül” – fogalmazott Márki-Zay egy hódmezővásárhelyi lakossági fórumon. Erről bővebben ide kattintva olvashat.

Szarvas Koppány Bendegúz: Megdolgoznak a fiúk a lámpavasért

A korábban a Demokratikus Koalíció sorait erősítő – még a párt ifjúsági tagozatának országos elnöke is volt –, jelenleg momentumos Szarvas Koppány Bendegúz 2020-ban a közösségi oldalán osztott meg egy cikket a kórházi ágyfelszabadításokról. A momentumos politikus a cikkhez pár soros véleményt is fűzött, azt írta: „járványkezelés Fidesz módra. Nehéz erre szalonképesen reagálni, inkább csak úgy fogalmazok: megdolgoznak a fiúk a lámpavasért”. Bővebben is érdekel...

Nem ez az első eset, hogy baloldali politikusok ilyen kijelentéseket tesznek. Mint arról korábban , már 2018-ban is kandelábereket és román forradalmat emlegetett Márki-Zay Péter.  – fogalmazott Márki-Zay egy hódmezővásárhelyi lakossági fórumon. Erről bővebben olvashat.

Nyitókép: YouTube

Összesen 209 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagira
2022. február 01. 16:34
Akasztós fenyegetésnek lesz jogi következménye .
Ani40
2022. február 01. 12:54
Dombóvári, Homonnay, Kerényi-Nagy Lassan, de biztosan! :-)
khomeini
2022. január 31. 22:55
https://youtu.be/KaUPuuZ_w1Q
Tobit
2022. január 31. 18:57
Ez a mocskos disznó hű követője az Apró klánnak és a 2006-os szemkilövetőknek. De úgy hiszem túl ment a határon. Megkérdezném az éppen ügyeletes főügyészt, hogy amit ez a jó ember mondott, véletlenül nem hivatalból üldozendo kategória?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!