Gattyán György: Az ellenzéknek csak akkor vagyok „jó fej milliárdos”, ha fizetek nekik

2022. január 17. 11:42

A milliárdos „informális csatornákon” azt az üzenetet kapta a baloldaltól, hogy amennyiben beáll mögéjük és anyagilag támogatja őket, akkor „beszélhetnek”.

2022. január 17. 11:42
null

Gattyán György volt az ATV Egyenes beszéd című műsorának vendége pénteken, ahol a nyílt levélről kérdezték a milliárdost. Mint mondta, „informális csatornákon” azt az üzenetet kapta a baloldaltól, hogy amennyiben beáll mögéjük és anyagilag támogatja őket, akkor „beszélhetnek”.

Jó fej milliárdos vagyok, ha fizetek, pornómilliárdos, ha nem”

– értékelte a helyzetet Gattyán. 

Mint a műsorban elmondta, azért indul a választáson, mert azt látja, hogy 30 éve a „pártpolitikában lévő emberek vezetnek ma nagy tömböket”, és április harmadikán az lesz a kérdés, hogy „megint adunk-e 4, 8, 12 évet ugyanazoknak a tömböknek, akik 30 éve ott vannak”. A műsorvezető felvetésére, miszerint az ellenzékben most „rengeteg új arc van”, Gattyán azt felelte: 

Kié lesz a legnagyobb frakció?”

A műsorvezető erre válaszul közölte: „még nem tudjuk, de valószínűleg Gyurcsány Ferencé”.

Nyitókép: atv.hu

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ferry63
2022. január 18. 13:24
Hülye barom , mit gondoltál, te ajánlottad fel magadat meg a pénzedet! Azt hitted majd bevásárolod magad jelöltnek, mekkora seggfej vagy te!! Ráadásul itt játszani akarod a jótevőt , a mindent megoldót, meg hogy mi kell az országnak! Arról nem beszélsz te büdös bunkó , hogy Amerikába meg Luxemburgba adózol a bevételed után, jól besegítve az országnak! Húzzál el a jó kurva anyádba , te szerepelni vágyó paraszt!
szodabár
2022. január 17. 22:16
Nem tudom eldönteni, hogy Gatyám György most panaszkodik vagy dicsekszik.
roughneck
2022. január 17. 20:22
Ja, Gattyán, nincs ingyen lubickolás, a strandbelepot be kell fizetni!
JoOnny
2022. január 17. 19:19
No, én örülök, hogy így alakulnak a dolgok! Gattyánt be kell csatornázni a NER-be, pont az ilyen formák hiányoznak ahhoz, hogy az ország további fellendülést tudjon produkálni. Merthogy az én meglátásom szerint a NER azért van, hogy a magyar tőke meg a magyar tálentum a nemzetet szolgálja. Teljesen mindegy, hogy Gattyán terméke miben talált piacra. A bányászt sem cseszegetjük azért, mert a vasból amit kitermel acél majd fegyver készül. Betonvas is lehetne belőle, a bányász csak termel. Ez az arc is ilyen. Tele tapasztalattal arról, hogy a digitális világban hogyan kell eladható felületeket szolgáltatni. Emellett valszeg egy kiba cápa is, aki tudja kivel, hogyan kell üzletet kötni. Jó szolgálatot tehet mindannyiunknak, ha nem hagyjuk hogy korpa közé keveredjen. Most hogy lefutotta a kis köreit a moslékkal és sikeresen pofára ejtették magukat előtte, itt az ideje bevonni a nemzet építésébe az embert!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!