Csalók élnek vissza a NAV honlapjával

2022. január 21. 10:57

„Csaló portál” jelent meg az interneten.

2022. január 21. 10:57
null

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) új honlapjára hasonlító, minden bizonnyal adathalászatra létrehozott „csaló portál” jelent meg az interneten – figyelmeztetett pénteki közleményében a hivatal. A NAV azt közölte az MTI-vel, hogy a felület a járványra és kitalált adóvisszatérítésre hivatkozva ígér pénzt.

A csábító, de gyanús ígéreteknek senki ne dőljön be, senki ne kattintson az ilyen álcázott honlapokra, mert komoly következményei lehetnek, ha adatai illetéktelenek kezébe kerülnek

– hangsúlyozták.

Hozzátették, hogy a NAV soha, semmilyen körülmények között nem kér bankkártyaadatokat. A NAV hivatalos portáljának elérhetősége: www.nav.gov.hu.

(MTI)

Nyitókép: MTVA/Bizományosi: Róka László

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Polaris
2022. január 22. 14:28
Igen, csalók élnek vissza! Amikor 1,61 Eurós kínai szállításért 870 HUF-ot számítanak fel "vámeljárás díja" címen, akkor a vámeljárás többe kerül, mint maga a termék! Egyedülálló orbánista rablás, magyarul új adóztatási forma! Amikor évek óta menetrendszerűen kiküldik a bevallási nyomtatvényt, holott az illető már évek óta nyugdíjas! Milyen ótvaros nyilvántartása lehet a financiának?
Pierre
2022. január 21. 11:20
"Csalók élnek vissza a NAV honlapjával." Igen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!