Galla Miklós bocsánatot kért a meztelenkedéséért

2021. december 16. 17:46

Azért fontos neki a Karinthy-gyűrű, mert „ez a humoristák egyetlen díja”.

2021. december 16. 17:46
null

Galla Miklós a szerda esti ATV Egyenes beszédének vendége volt, ahol a Karinthy-gyűrű-gate-ről kérdezték. Gallát nyáron értesítették arról, hogy visszavonják tőle a díjat, a humorista az ügyben több nyílt levelet is írt, többek között Orbán Viktornak és Áder Jánosnak. A díjat végül Laár András kapta, aki felajánlotta, hogy Galla Miklósnál tartaná a gyűrűt. 

A műsorvezető Galla azon korábbi állítására, miszerint nem is meztelenkedett, felvetette, hogy az internetre felkerült videók ennek ellenkezőjéről tanúskodnak. 

Igen, de nem lehet azt mondani, hogy nyilvánosan pucérkodtam, mert közönség nincs azon a videón, csak én egyedül”

– válaszolta.

Arra a kérdésre, hogy nem is ült-e vele szemben senki a nézőtéren, Galla azt felelte, öt ismerőse volt csak jelen. Elmondta azt is: bocsánatot kért a meztelenkedésért.

Miért fontos a gyűrű?

A műsorban Galla Miklós elmondta: azért fontos neki a Karinthy-gyűrű, mert „ez a humoristák egyetlen díja”, ő pedig, mint fogalmazott, negyven évet dolgozott a humor műfajában. 

Nyitókép: atv.hu

 

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kurbitalis
2021. december 18. 12:01
MEZTELENÜL ÉS ESZTELENÜL. Ez min változtat? Semmin. Hányadék.
Hatter
2021. december 17. 03:33
Mekkora poén lenne ha posztumusz megkapná... " Úgy döntöttünk hogy önnek jár a Karinthy gyűrű, de csak posztumusz, plusz az Emberi Erőforrások minisztériuma a saját halottjának tekinti majd, így maradhat, rendben vagyunk Galla úr? "
Robertoo
2021. december 16. 22:06
Egyre jobban leépíti magát. Miért jó ez neki?
Gyikó István
2021. december 16. 21:19
Nameg a budaőrsi wittinghof is!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!