A fővárosban akciózott a Momentum: A Fidesz téged is figyel!

2021. december 04. 13:30

„De ez minket nem állít meg! 2022 után véget vetünk a félelem és a gyűlölet rendszerének!” – írja a párt.

2021. december 04. 13:30
null

A Fideszről az elmúlt hónapokban kiderült, hogy titkosszolgálati eszközöktől sem riad vissza, hogy ellenzékieket figyeltetnek meg és hallgatnak le” – írja közösségi oldalán a Momentum Mozgalom.

Kövér László a titkosszolgálatok vezetőinek beszél arról, hogy az ellenzék jelenti az igazi nemzetbiztonsági kockázatot. Külföldi kémszoftverrel hallgatnak le újságírókat és ellenzéki aktivistákat. Magánnyomozókat küld a Fidesz az ellenzéki előválasztás győztes jelöltjeire.”

A Momentum aktivistái Budapest-szerte figyelemfelkeltő feliratokat fújtak fel, hogy mindenkihez eljusson: „a Fidesz bármire képes azért, hogy megtartsa a hatalmát”. A párt szerint ahol bárki lehallgatható, ott végül tényleg bármit meg lehet tenni.

De ez minket nem állít meg! 2022 után véget vetünk a félelem és a gyűlölet rendszerének!” – teszik hozzá.

 

Kép: Momentum Mozgalom Facebook-oldala

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
I_Isti
2021. december 05. 21:10
Olvassák már egyszer végig a G...le vagy a F....ook felhasználói feltételeit! Ahhoz képest, amit bármelyik titokszolgálat tud csinálni, az piskóta!
sarzal
2021. december 05. 13:50
Mindig csak az igérgetés.....2022 után....mégis mennyivel utána? Ha a szavazatokon múlik nem várom ki.
VeJoLa
2021. december 05. 12:07
Ennyi erővel akár igazat is írhattak volna : A Fidesz ODAfigyel RÁD! De egy ügynökpártban ilyen lehetőség fel sem merül.
istvanpeter
2021. december 05. 11:38
Bizony, a nemzetrontó hazaárulókat figyelni kell.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!