Karácsony szerint a nemzetbiztonság figyelheti a buszsávokat

2021. november 29. 13:30

A főpolgármester először „nem emlékezett” rá, hogy a buszsávban közlekedett volna, most már „titkosszolgálati szálat” emleget.

2021. november 29. 13:30
null

Karácsony Gergely sajtótájékoztatója után Facebook-oldalán magyarázkodott azzal kapcsolatban, hogy hétfő reggel szolgálati autója a buszsávban suhant, miközben mások a dugóban álltak.

„Nagyon ritkán vezetek szolgálati autót, gyakorlatilag soha”

A főpolgármestert nem sokkal az eset nyilvánosságra kerülése után, sajtótájékoztatón kérdezték arról, mi a véleménye a hírről.

Nem emlékszem arra, hogy éber állapotban buszsávban közlekedtem volna”.

– válaszolta a főpolgármester. Karácsony Gergely hozzátette azt is, reméli, hogy sofőrje nem csinált ilyet a szolgálati autóval, de ha mégis előfordul ilyen, majd elbeszélget vele. A közismerten jogosítvánnyal nem rendelkező Karácsony leszögezte azt is: „nagyon ritkán vezetek szolgálati autót, gyakorlatilag soha”.

„A nemzetbiztonságnak úgy látszik, a buszsávot is ellenőriznie kell”

A főpolgármester Facebook-bejegyzésében valamivel később azonban már titkosszolgálati szálat is emleget az esettel kapcsolatban. 

Kövér László nem véletlenül beszélt arról, hogy nemzetbiztonságnak az ellenzéki politikusokat kell megfigyelnie. És úgy látszik, a buszsávot is ellenőriznie kell”

– fogalmazott közösségi oldalán Karácsony.

Kinevette a dugók miatt panaszkodó autóst Karácsony
A főpolgármesteri egyik kísérője pedig azt javasolta a közlekedési helyzet miatt panaszkodó budapestinek, hogy szálljon ki az autójából – Bővebben is érdekel...

A főpolgármesteri egyik kísérője pedig azt javasolta a közlekedési helyzet miatt panaszkodó budapestinek, hogy szálljon ki az autójából –

Nyitókép: Földházi Árpád

Összesen 132 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rókabácsi
2021. november 30. 10:14
beismerte, hogy nincs tudatában cselekedeteinek! azaz nincs ébren? ekkora barom górét még nem látott a világ!
kékFogúHarald
2021. november 29. 22:07
A 2002-es választási vereség negatív hozadéka, hogy állandóan KamuGerit, Dobrevet és MZP-t köll nyomatni és elviselni. Persze jobban belegondolva: NORMÁLIS ember nem áll politikusnak / ugyanakkor NORMÁLIS ember be nem kapcsolja a TV-t/WEBet.
Teréz A Piréz
2021. november 29. 20:54
Ő már tegnap sejtette, hogy baj lesz ebből, ha ilyen korán kell kelnie... :))
őrnagyőrnagy
2021. november 29. 19:52
kaligeli hozza a formáját: hazudozás, tagadás, másra hárítás, mások bemocskolása, idiótaságok, az ellenfél azonnali hibáztatása, igaztalan ellentámadás. Ilyen jellemtelen, sunyi, gennyes, senki alak kevés volt a magyar politikában.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!