Karácsony: Nem emlékszem arra, hogy éber állapotban buszsávban közlekedtem volna

2021. november 29. 12:41

Megszólalt a főpolgármester azzal kapcsolatban, hogy az autóját látták a buszsávban suhanni.

2021. november 29. 12:41
null

„Nagy ritkán vezetek szolgálati autót, gyakorlatilag soha” – fogalmazott Karácsony Gergely hétfőn, sajtótájékoztatón. Budapest főpolgármesterét a Mediaworks Hírcentruma kérdezte arról, hogy elfogadhatónak tartja-e, ha az autósok a buszsávot használják arra, hogy kikerüljék a dugót.

Karácsony kocsija a buszsávban suhan, miközben mások a dugóban állnak

A főpolgármester sofőrje új megoldást talált a tragikus fővárosi közlekedési helyzetre az Origo videója szerint. Bővebben is érdekel...

Mint arról lapunk is beszámolt, az Erzsébet hídon áthajtó egyik motoros fedélzeti kamerája hétfőn rögzítette, hogy a főpolgármester (a sajtóban már többször bemutatott) autója folyamatosan a buszsávban közlekedik. Az esetet firtató kérdésre a főpolgármester úgy felelt:

Nem emlékszem arra, hogy éber állapotban buszsávban közlekedtem volna”.

Karácsony Gergely hozzátette azt is, reméli, hogy sofőrje nem csinált ilyet a szolgálati autóval, de ha mégis előfordul ilyen, majd elbeszélget vele. A közismerten jogosítvánnyal nem rendelkező Karácsony leszögezte azt is:

Karácsony Gergely fent idézett mondatait az alábbiakban hallgathatja vissza:

 

Nyitókép: Földházi Árpád

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szittya66
2022. január 17. 11:34
Gelgőke eddig úgy tudta, hogy a szolgálati járműve egy busz! Most tudta meg, hogy ez egy személyautó, tehát jóhiszeműen járt el!
Mandolini
2021. november 29. 20:00
Nincs jogsija, nem beszél angolul, nem tudja mikor van éber állapotban. Valaki lökje már oldalba ezt mormotát, hogy ébredjen már fel! Csak óvatosan, kárt ne tegyen magában. Elnézést kérek a mormota popilációtól, hogy ezt a patkányt velük azonosítottam.
erdei nyezega
2021. november 29. 19:33
tirpák lúzer!
Jámbortalan
2021. november 29. 16:47
Az a huncut amnézia. Maga Budapest főpolgármestere. Mire ő: Én?? Milyen Budapest? Nem emlékszem...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!