Karácsony Gergely mindent tagad az ingatlanmutyival kapcsolatban

2021. november 08. 21:10

Főpolgármester senkit nem ismer és semmiről sem tud a Városháza eladásának ügyében.

2021. november 08. 21:10
null

Bohár Dániel találta meg az ingatlanmutyival kapcsolatos legégetőbb kérdésekkel a főpolgármester urat. Az Index arról írt péntek reggel, hogy szerződés bizonyítja, hogy eladnák a Városházát, amelyben már meg is bíztak egy ingatlanközvetítő céget, hogy vevőt keressen Budapest Főváros Önkormányzata valószínűleg egyik legértékesebb ingatlanára. Karácsony Gergely az ATV-ben reagált a vádakra, szerinte sem döntés nem született a Városháza értékesítéséről, de „annak érdekében lépéseket sem tett a Fővárosi Önkormányzat, így arra megbízást sem adott.

Szerintem nincsen ilyen ügy”

Amikor Karácsony mindent tagad

Arra a kérdésre, hogy honnan jött az ötlet, hogy eladják a Városházát, Karácsony egy eléggé cinikus választ adott Bohárnak: „Ez az Önök ötlete, úgyhogy kérdezze meg saját magát.” Végül a főpolgármester elmondta, hogy nincsen ilyen ötlet.

Arra a kérdésre, amit egyébként a Fidesz frakcióvezetője is feltett a a fővárosi vagyonkezelő központ igazgatójának, azaz, hogy Berki Zsoltot ismeri-e, azt válaszolta: nem. Emellett a főpolgármester elmondta, hogy annyit tud róla, amennyit a Google kereső kiadott, 

nem állunk vele semmilyen kapcsolatban” – állította Karácsony.

Azzal kapcsolatban, hogy van-e olyan helyettese, vagy valaki a városházán, aki kapcsolatban áll vele, azt mondta, hogy „nézze, a Fővárosi Önkormányzatban rengetegen dolgoznak lehet, hogy valaki kapcsolatban áll vele, de én biztosan nem”. Arra a kérdésre, hogy nem akarják eladni a Városházát vagy csak ő nem tud róla, azt válaszolta, hogy 

a fővárosi vezetésnek nincs ilyen szándéka”.

Kifejtette továbbá, hogy nincsen olyan helyettese, aki ebben az ügyben mást gondolna, mint ő. Érdekes gondolat letagadni egy hivatalos papírt.

A teljes videót alább tekintheti meg:

Nyitókép: Mandiner / Földházi Árpád

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gonterl
2021. november 10. 19:34
Egy normális tulajdonos érdekelt abban, hogy tisztában legyen a tulajdona értékével. Ez az ismeret sok mindenhez szükséges, többek között az értékesítéshez is. Ami most eszembe jut, reálisan megítélni egy biztosítási díjat, ilyen ismeret nélkül nem lehet. Feltételezem, hogy az ország háznak is van biztosítása, vagy ha nincs, lehet olyan tulajdonosi jogokat gyakorló, aki biztosítani akarja a rábízott tulajdont. Egy felbecsülhetetlen értékért a biztosító olyan biztosítási díjat kérhet, amilyet akar. Persze tudom, hogy nálunk nem divatos a közművek biztosítása, aminek része lehet ezek vezetését ellátó építmények biztosítása is.
Dr Bubo
2021. november 09. 11:56
Városháza van eladó!
Dr Bubo
2021. november 09. 10:52
K ártékony A lkalmatlan R ohadék Á rtalmas Cs icska O stoba Ny omorult
Dr Bubo
2021. november 09. 10:50
gelgőke saját magát ássa el a homokozóban...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!