Láng Zsolt nyílt levélben kér válaszokat a fővárosi vagyonkezelő központ igazgatójától

2021. november 08. 20:40

A napokban kirobbant ingatlanmutyik kapcsán fordult Barts J. Balázshoz.

2021. november 08. 20:40
null

Emlékezetes, az Anonymusként emlegetett álarcos alak vasárnap egy korábban rögzített rejtélyes beszélgetés felvételét juttatta el több szerkesztőségnek. A felvétel ismeretlen résztvevőinek egyike elmondta, hogyan szerezte meg a Fővárosi Önkormányzat egyik ingatlanát, az interneten fellelhető dokumentumok alapján a hivatalos eljárást követve, ugyanakkor Berki Zsolt közbenjárásával.

Most, az ingatlanmutyik kapcsán nyílt levélben fordult Barts J. Balázs, a Budapest Főváros Vagyonkezelő Központ Zrt. vezérigazgatójához Láng Zsolt, a Fidesz fővárosi frakcióvezetője. A nyílt levélben több fontos kérdést is megemlített a frakcióvezető úr:

a vagyonkezelő főigazgatója ismeri Berki Zsoltot?

Találkozott-e vele, vagy egyeztetett-e vele akár személyesen akár más módon a BFVK-t vagy a Fővárosi Önkormányzatot érintő bármely ügyben? Berki Zsolt közreműködött-e korábban egyéb ügyletekben a BFVK Zrt. megbízásából, illetve a társaság arra jogosult személyeinek tudtával?

***

A nyílt levelet teljes egészében alább olvashatja. Nagyobb felbontásért kattintson jobb egérgombbal a képre, majd válassza a „Kép megnyitása új lapon” opciót!

Forrás: Fidesz Budapest Facebook-oldala
Forrás: Fidesz Budapest Facebook-oldala

Nyitókép: Fidesz Budapest Facebook-oldala

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fonak
2021. november 08. 22:38
Barts volt kb. az egyetlen fővárosi önkormányzati cégvezető akit nem rúgtak ki a ballib érkezésekor, pedig már Tarlós alatt is ott volt. Vajon mi lehet ennek az oka?
kunfia
2021. november 08. 21:57
Egyetlen buta kommunistának sem jutott eszébe,Láng Zsoltnak sem,hogyha ő aVagyonkezelő Központnak,azon belül Bartsnak címzi a levelet,mert ő a terület felelőse,akkor az állítólagos szerződésen ,amit a fideszes Index osztott meg,szerződéses félként miért nem a terület felelőse a szerződő fél? Ha az én tulajdonom egy lakás,hiába ráz egy vevő egy Kis Pista által aláírt dokumentumot,az annyit ér,mint Orbán becsülete.
kunfia
2021. november 08. 21:15
Megint megjelent Orbánéknál egy újabb ködös hanganyag. Vajon kit hallgattatott le Orbán megint a Pegasussal,és miért?
kunfia
2021. november 08. 20:58
Amikor a Zsebesz támad,az összes bukott korrupt polgármesterét aktivizálja.:DDDDDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!