ITM: Karácsony Gergely rossz helyre ment

2021. november 25. 16:51

A minisztérium szerint jutalékot a Városházán osztanak.

2021. november 25. 16:51
null

A csütörtöki napon az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) az alábbi nyilatkozatot adta ki:

„Karácsony Gergely rossz helyre ment, jutalékot a Városházán osztanak. A kormány azonnal kifizeti a 12 milliárd forintot, amint a Főváros aláírja az agglomerációs együttműködési megállapodásokat.”

Háttér

Nemrég újabb videóval jelentkezett Anonymus. Ezen Bajnai Gordon egykori miniszterelnök jutalékos rendszerről beszél a Városháza eladása kapcsán. A nyár végi üzleti megbeszélésen a volt kormányfő mellett ott volt Gansperger Gyula, illetve egy ismeretlen, a befektetők képviseletében eljáró férfi.

Emellett Karácsony arra panaszkodott, hogy a kormány nem utalta el még a 12 milliárdos hozzájárulást a közösségi közlekedéshez. A kormány erre úgy reagált, hogy „minimális együttműködési hajlandóság esetén” már hosszú hónapokkal ezelőtt rendezhette volna a budapesti tömegközlekedés idei finanszírozásának ügyét a főváros.

Nemrég újabb videóval  Anonymus. Ezen Bajnai Gordon egykori miniszterelnök jutalékos rendszerről beszél a Városháza eladása kapcsán. A nyár végi üzleti megbeszélésen a volt kormányfő mellett ott volt Gansperger Gyula, illetve egy ismeretlen, a befektetők képviseletében eljáró férfi. Emellett Karácsony arra , hogy a kormány nem utalta el még a 12 milliárdos hozzájárulást a közösségi közlekedéshez. A kormány erre úgy , hogy már hosszú hónapokkal ezelőtt rendezhette volna a budapesti tömegközlekedés idei finanszírozásának ügyét a főváros.

(MTI-OS)

Nyitókép: Mandiner/Trenka Attila

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kamov
2021. november 25. 20:40
Te haver, te annyit sem érsz mint egy fütyiízű nyalóka.
szárma
2021. november 25. 17:57
Ez a fütyi már az "összefogás"-t is lejáratja- ha ugyan lehet.
pitypang1125
2021. november 25. 17:41
Jövő nyáron lesz sírás rívás a városházán. Megkapják a moslékok a végső csapást tavasszal.
zakar zoltán béla
2021. november 25. 17:39
Chepel...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!