Antsi most Cohen dallamával megy neki a Fidesznek

2021. november 25. 18:50

A Hallelujah után mi lesz a következő?

2021. november 25. 18:50
null

Új dallal jelentkezett Antsi, aki annak köszönhetően lett híres, hogy írt egy nem-hivatalos trashpop kampánydalt Márki-Zay Péternek Szavazz Márki-Zayra címmel. A rajongói számára jó hír, a füleink számára rossz, hogy az énekesnő nem hagyott fel a dalszerzői tevékenységgel. Jelen dalánál mondjuk a zeneszerzői tevékenységével igen,

Önök szerint megérte a feltételezhető szerzőijog sértés?

Nyitókép: YouTube

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zsolt75
2021. november 27. 09:11
Untsi.
Biivisz
2021. november 27. 01:08
Ezt a "tönkremegy az ország" szöveget a szép emlékű Ági nénitől - nem sokkal a balatoni fürdőzés előtt - hallottam először. Emlékszem, ledöbbentem, hogyan remélheti bárki is, a valóság ilyen szintű nyilvános letagadásától, hogy ezzel politikai tőkét kovácsolhat,, ahelyett, hogy szimplán hülyének néznék. Az igazi döbbenet az, hogy azóta a moslékosok közül egyre többen - az élen persze Fletóval és D.Klára asszonnyal (meg persze a komplett nyugati média) - egyre inkább ezt a pofátlanul, vérlázító, "kihazudom még a falatot is a szádból" stílust követi. És láthatóan el is hiszik maguknak.
Kanmacska
2021. november 26. 15:19
Az egészségüggyel tényleg lehet baj. Ezt a nőt már régen zárt osztályon kellene kezelni, de nem teszik.
olajfa1
2021. november 26. 13:08
Nem tudom ki ez az "Antsi" de rettenet amit itt megvalósított... Le kellett kötöznöm magamat, hogy végig tudjam hallgatni...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!