Dühösek a budapesti antifák a Rittenhouse-ítélet miatt

2021. november 21. 20:51

Mindenki fasiszta, Rittenhouse pedig náci.

2021. november 21. 20:51
null

Világszerte nagy port kavart a Kyle Rittenhouse ügyében a héten született ítélet, ami felmentette a fiút, aki a kenoshai BLM-zavargások idején lelőtt két férfit, akik rátámadtak. A szélsőbaloldal a világon szinte mindenhol nagy felháborodással fogadta az ítéletet, az Egyesült Államokban több nagyvárosban is tüntetésekre került sor.

Az AntifaInfo Budapest nevű Facebook-oldal szerkesztőit sem nyűgözte le a Rittenhouse-ügyben született verdikt. Az oldal szerkesztői azt írják, hogy Kyle Rittenhouse egy „náci terrorista”, akit rászabadítottak a társadalomra. A budapesti antifasiszták szerint a bíróság „felháborító” döntése egyértelműen a fasisztákat támogatja, a „fasiszta állam fasiszta bírósága” pedig csak az amerikai társadalmat akarja provokálni.

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csomorkany
2021. november 22. 17:52
Ha egy fasiszta államban egy fasiszta bíróság fölment egy fasisztát, akkor mi értelme van annak a szónak, hogy "fasiszta"?
MaBaker
2021. november 22. 10:24
Meghalt 2 fehér többszörösen elítélt bűnöző és egy 3. bűnözőnek ellőtték a karját, miközben egy 17 éves fehér gyerek fejéhez rakta a pisztolyt. Valaki magyarázza el nekem kérem, hogy ez a jogos önvédelem milyen módon fasizmus?
ujujuj
2021. november 22. 10:03
Ezeket az antifásokat a TEK nyugodtan begyűjthetné, és a kommandós tanulók a kiképzés keretein belül valahol a Zemplénben kiklopfolhatnák őket.
Bitrex®
2021. november 22. 09:11
Pegazus programot mindannyiuk telefonjára! Az IP címük alapján meg az összes szimpatizáns is beazonosítható.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!