Így zsidózott és cigányozott a Jobbik pápai jelöltje

2021. augusztus 10. 18:12

Újabb jobbikos jelöltről derült ki, hogy rendszeresen tett antiszemita, rasszista megnyilvánulásokat.

2021. augusztus 10. 18:12
null

A judapestező Bíró László és a pár éve még a zsidók kiszorításáról ábrándozó Tóth Péter után újabb jobbikos politikusról kerültek elő rasszista és antiszemita megnyilvánulások. A Magyar Nemzet emlékeztet: Süle Zsolt, a párt pápai politikusa 2019-ben a baloldali összefogás támogatásával, kompenzációs listáról került be a város önkormányzati testületébe. A DK-tól az LMP-ig minden alakulat támogatta a politikus megválasztását.

Egyik bejegyzésében például így fogalmazott:

Forrás: Facebook
Forrás: Facebook

***

 A 2014-es választás előtti kampányban a jobbikos képviselő több olyan bejegyzést osztott meg, melyen „Orbán rejtett erőforrásaiként” emlegette a cigányságot:

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

***

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

Nyitókép: Facebook

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2021. augusztus 11. 09:01
Jobbik fasisztából sohasem lesz demokratikus politikus! Mondjuk... A DK vérkommunistáiból sem lesz sohasem demokratikus politikus...
Intel
2021. augusztus 11. 06:00
Sajnos a Nép nem tanulmányozza a jelöltek egykori megnyilvánulásait sőt a Mandinert se olvassa. Szóval lehet itt hőbörögni de attól még sokan fognak ezekre a hülyékre szavazni.
manitowoc
2021. augusztus 10. 22:59
Az ellenzék ekézése a Mandinernek megér annyit, hogy ööögyesen elfelejtse a saját cikkét: https://mandiner.hu/cikk/nyomtatas/20130507_orban_a_ciganysag_nem_problema_hanem_rejtett_eroforras
Bitrex®
2021. augusztus 10. 22:28
Látom, Jakab kivezényelte a proli kommentelőket diszlájkolni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!