Pár éve még a zsidók kiszorításáról ábrándozott, most Gyurcsány Ferencnek köszöni a támogatást a szegedi jobbikos

2021. július 29. 14:20

Tóth Péter Facebook-oldalán nyilvánosan követelt fajvédelmet, megszüntette volna Szlovákiát, és a görög neonáci Arany Hajnal pártot dicsőítette.

2021. július 29. 14:20
null

Gyurcsány Ferenccel egy pult mögött. Köszönöm a szegedi baloldali szavazók bizalmát és Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnökének támogatását”. Ezt a bejegyzést Hont András vette észre a Facebookon. A poszt Tóth Pétertől, a szegedi Jobbik jelöltjétől származik.

Azonban nem volt mindig ilyen harmonikus a viszony a csongrádi jobbikos és a DK között: zsidók és cigányok kiszorításáról ábrándozik a Jobbik szegedi jelöltje – írta meg a 24.hu 2014 július 25-én. A cikk alanya nem más, mint Tóth Péter.

Tóth Facebook-oldalán nyilvánosan követelt fajvédelmet, megszüntette volna Szlovákiát, „bibsizett” és a görög neonáci Arany Hajnal pártot dicsőítette – derül ki a hét évvel ezelőtti cikkből.

„Köszönöm minden Csongrád megyei jobbikos harcostársamnak a munkáját!” – írta egy Kurucinfó-cikkhez kapcsolódva, ami arról számol be, hogy a megye egyetlen iskolájában sem kértek zsidó hitoktatást. „1920-ban is már látták a problémát” – ezt egy olyan újságcikkhez írta, ami a zsidóságot állítja be a világ problémájának. A Tavares-jelentés kapcsán pedig ezt írja: „a bibsi portugálnak sincs jobb dolga, mint minket lehúzni”.

A végsőkig harcolunk a liberális söpredék és a genetikai hulladékok ellen” – jelentette ki Tóth 2013-ban a melegfelvonulás kapcsán. Arról is beszámolt, hogy kinyílt a bicska a zsebében és számon kérte kisfia bölcsödés csoportvezetőjét, mert játékból szoknyát adtak rá. „Kezdem úgy érezni, hogy szép csöndben ellep minket a liberális szar” – fűzte hozzá, mellétéve a nyíltan Szálasi-tisztelő Vádló Bitófák együttes egy dalát, amiben többek között a „kampós orrú csürhe, ami vigyáz rájuk” sor hangzik el.

Tóthegy évvel később pedig átnevezési harcba került a helyi DK-val. Azt javasolta egy 2015-ös sajtótájékoztatóján, hogy ne csak a Ságvári Endréről elnevezett iskolát, hanem a Károlyi Mihály kollégiumot is nevezzék át, és azt is kijelentette a párt önkormányzati képviselője, hogy a terrorista pártján állnak a Je suis Ságvári szlogent használó tiltakozók is. Akkor a DK szegedi elnöke lemondásra szólította fel Tóth Péter önkormányzati képviselőt.

„A Demokratikus Koalíció álláspontja szerint Károlyi Mihályt nem terheli felelősség a gyalázatos trianoni békéért. Ő volt az, aki 1916-ben megpróbálta a különbékét megkötni az Antanttal, és arra próbálta felhasználni kapcsolatait, hogy Magyarország legalább elfogadható feltételekkel tudjon kijönni a vesztes háborúból” – jelentette ki Binszki József, a párt helyi szervezetének elnöke.

Tóth nevéhez kötődik a három évvel ezelőtti hangfelvétel-botrány is.

Nyitókép: Tóth Péter Facebook-oldala

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
annamanna
2021. augusztus 10. 23:07
Egyébként a FB-ról idézett poénkodása kapcsán: "- John, a jövőben nincsenek zsidók és cigányok. - Mi történt velük? - Hát igen, van megoldás. :)" Szóval erre létezne egy nagyon frappáns és egyszerű válasz, ami ideális volna (ha bekövetkezne): - MEGTÉRTEK. Ehhez lásd ezt a kis videót egy nyírségi cigányfaluról: Uszka, a bezzegfalu: https://www.youtube.com/watch?v=CqDhenOpPWA És egy istendicsőítő éneklés: USZKAI KÓRUS https://www.youtube.com/watch?v=M6mG8pNaNMA Akivel ez megtörténik, azzal nincs több gond. Ami problémát okoz, az a komoly hit és istenfélelem hiánya.
annamanna
2021. augusztus 10. 22:52
"Egyetlen Csongrád megyei iskolában sem kértek a szülők zsidó hitoktatást." https://kuruc.info/r/6/114243/ A TÉNYEK MAKACS DOLGOK.
balsors
2021. július 31. 09:51
Gerinctelenül.
nyoooc
2021. július 30. 08:31
2006-ban azért maradtam el néhány alkalom után a szegedi, Gyurcsány lemondását követelő tüntetésekről, mert a tüntetők között zsidózó szélsőségesek próbálták az antiszemitizmust terjeszteni, mégpedig háborítatlanul. Amikor kiderült hogy a tüntetés szervezője a szegedi Jobbik vezetője, Tóth Péter, akkor meg is értettem, miért volt ez ott elfogadott. Most ugyanaz a Tóth Péter lett Gyurcsány egyik szövetségese. Ez a politika semmit sem szól értékekről, pusztán érdekekről. Nincsenek itt semmiféle elvek, csak elvtelenség van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!