A judapestező Bírót támogatja Budapest első embere

2020. szeptember 27. 13:37

Bár Bíró László sem tökéletes – nyugtatta meg lelkiismeretét Karácsony.

2020. szeptember 27. 13:37
null

„Bíró László a Jobbik politkusa ugyan, minden ellenzéki párt támogatja. És bár valószínűleg ő sem tökéletes, mint ahogy egyikünk sem az, van egy fontos erénye, mégpedig az, hogy tud bocsánatot kérni. És ez nekünk, baloldaliaknak fontos erény” – fogalmazott Karácsony Gergely főpolgármester.

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rókabácsi
2020. szeptember 27. 20:13
ez a kg lütyő!
hentes
2020. szeptember 27. 19:03
Egyébiránt tők mindegy ki indul a fidesz kft embere ellen, neki, ebben az esetben Bírónak kell szurkolni.
Akitlosz
2020. szeptember 27. 18:54
Sosem hallottam ezt a Bírót "judapestezni". A nevét sem ismertem pár héttel ezelőttig, amíg a Mandiner rá nem cuppant. A Mandinert viszont már rengetegszer. Persze nem magától csinálja, csak követi a Fidesz kampány utasításait. Mivel a Fidesznek programja nincsen és jobb ötlete sem, így a szemitizmusára kihegyezett kampánnyal akar választást nyerni. Ez "judapesten" talán még be is válna. Az ország többi része azonban a hollóknak köszönhetően nem szemita.
tevevanegypupu
2020. szeptember 27. 18:27
Na végre..szabadon lehet zsidózni.. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!