„Vége, elvtársak!” feliratú molinót feszített ki a Momentum a Fidesz székházánál

2021. július 22. 07:59

A Momentum szerint a Fidesz ugyanúgy viselkedik, mint a szocializmus idején a pártállam.

2021. július 22. 07:59
null

Miután tegnap Fekete-Győr András és Donáth Anna közös videóban követelték a kormány lemondását, a Momentum újabb performansszal jelentkezett. Ezúttal a Fidesz Lendvay utcai székházánál feszítettek ki egy „2022: Vége, elvtársak!” feliratú molinót.

A párt hivatalos Facebook-oldalán arról ír, hogy „a lehallgatási botrány a rendszerváltás utáni magyar politikatörténet egyik legsötétebb fejezete”, majd párhuzamot vonva a kormányzópárt és a szocialista pártállam között azt is írják, hogy a Fidesz „ÁVH-s módszerekkel az általa veszélyesnek titulált újságírókat, ellenzéki politikusokat, aktivistákat lehallgatja, megfigyelteti.”

Forrás/nyitókép: Facebook

Összesen 154 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kaltran
2021. július 23. 19:16
A cirill feliratú plakátból - amit anno az MDF használt - pontosan látszik hogy teljes a fogalom és képzavar ennek a monyumenytumos bandának a fejében. AZ MDF anno páros lábbal rúgta volna seggbe őket. Ezeknek a pótszadeszosoknak állandóan azon jár a fejük, hogy tudnának a szegény elnyomottak pózában tetszelegni, mert csak ágálni tudnak MINDEN fennálló ellen. Végképp eltörölni. Ez a programjuk, de saját farkukba fognak harapni, mert nem bírják ki, ha valamit fel kell építeni, és nem dobálhatják szarral. NEKIK a kormányrakerülkés=halál - kivéve azokat akik eleve a suskára hajtanak.
Nem liberális
2021. július 23. 12:44
Hugyosok! Meg csak elmeletben sem tudjatok, mirol pofaztok, amikor partallamhoz hasonlitjatok a FIDESZT, mert a tortenelmet folyamatosan hamisitjatok a komcsikkal, libsikel most mar ti is.
gyaloggos
2021. július 23. 11:48
CSEH Katalin is ott volt a kitűzők között? Hm....?
Erdőmester
2021. július 23. 07:45
Kedves Momentumos Gyerekek! Ha Ti azt hiszitek, hogy vezetőitek Fegyőr, Cseh, Donát, Orosz és még jópáran értetek dolgoznak, Nektek akarnak szebb jövőt, jelzem, nagyon tévedtek. Őket csak a hatalom és ezzel a gazdagodás lehetősége érdekli. Csak kevesen tudják, hogy a hatalom az szolgálat. Ez mindkét oldalra igaz. A különbség az, hogy most egy koránt sem hibátlan, de 12 éve tartó fejlődést látunk, ha Ti jönnétek, vezetőitek élükön az öszödi Böszmével újra visszaveti az eddigi eredményeket, mert a baloldalra jellemző, hogy hamar feléli a más pénzét. Ezt Ti se akarhatjátok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!