A Momentum követeli a kormány lemondását

2021. július 21. 10:15

Fekete-Győr szerint a kormány már a beismerő vallomását is megtette, miszerint kommunista eszközökkel, állampárti múltat idézve figyelik meg és hallgatják le az állampolgárokat.

2021. július 21. 10:15
null

Közös videóban követeli Donáth Anna és Fekete-Győr András a kormány lemondását. A rövid videóhoz Donáth Anna azt írja: „A hétvégén robbant a hír, hogy magyar állami szervek újságírókat, ellenzéki politikusokat, diákokat figyeltek meg és hallgattak le egy izraeli kémszoftver segítségével”.

Donáth szerint egy európai jogállamban ilyen botrány után lemondanak a felelősök, ezért követelik Orbán Viktor kormányának lemondását. A videóban megszólal a párt elnöke is, Fekete-Győr arról beszél, hogy a kormány tagjai a tegnapi nap folyamán beismerő vallomásokat tettek, miszerint „kommunista eszközökkel, állampárti múltat idézve megfigyelik, meghallgatják, lehallgatják az állampolgárokat”

Mivel a bejelentkezésükben egy szót sem ejtenek arról, hogy a párttársuk, Cseh Katalin által 2018-ig vezetett cégnél és az ahhoz köthető egyéb cégeknél hogyan landolhatott 4,5 milliárdnyi uniós támogatás, ez valószínűleg csak egy későbbi videóból fog kiderülni.

Nyitókép: Facebook

Összesen 172 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
The trasher
2021. július 23. 02:54
Köhög a bolha. Ebből nem jön össze Fegyőr miniszterelnöksége, legfeljebb kápó lehet.
nyugalom
2021. július 22. 21:27
Donatleszbika a gusztustalan, puhany pofajaval, zsiros hajaval, az undoritó leszbikus kezevel, gesztikulal, hanyas! Mellette wurst et!
nyugalom
2021. július 22. 21:24
Mi meg csehmixer es bandatok takarodasat követeljük, csürhe melegek!
rókabácsi
2021. július 22. 20:03
majd mindketten átestetek nemi átalakító műtéten!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!