Hidvéghi: A Sargentini-jelentés egy politikai bosszúhadjárat része volt

2021. június 03. 15:31

A Fidesz európai parlamenti képviselője azt mondta, minden parlamentben három szavazás létezik, az igen, a nem és a tartózkodás, s itt mégsem számították bele a végeredménybe a tartózkodó voksokat.

2021. június 03. 15:31
null

Hidvéghi Balázs videós Facebook-posztban értékelte az Európai Bíróság ítéletét, amely elutasította a magyar kormánynak a Sargentini-jelentés ügyében benyújtott keresetét. A Fidesz európai parlamenti képviselője azt mondta, minden parlamentben három szavazás létezik, az igen, a nem és a tartózkodás, s itt mégsem számították bele a végeredménybe a tartózkodó voksokat.

Ez egy eljárásjogi kérdés volt Hidvéghi szerint, de a lényeg a Sargentini-jelentés, amely tele van hazugságokkal, csúsztatásokkal, amelyet Magyarország már számos alkalommal megcáfolt különböző fórumokon. A politikus úgy véli, a dokumentum egy politikai bosszúhadjáratnak volt a része, amelyet Magyarország ellen a bevándorlás kapcsán kialakult vitában elfoglalt pozíciója miatt indítottak.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
yndi
2021. június 04. 15:52
"minden parlamentben három szavazás létezik, az igen, a nem és a tartózkodás, s itt mégsem számították bele a végeredménybe a tartózkodó voksokat" Úgy hazudik, mint a vízfolyás.
tothpal
2021. június 03. 16:51
Két nappal ezelőtt már leírtam: sumák ítélet születik... A bírósági korupciót vélhetően Soros Gy. finanszírozza - Jourova segédletével... Sargentini pedig elélvez örömében...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!