Hadházy szerint a korrupció elleni harc olyan, mint hagymát kapálni

2021. június 07. 13:52

Ismét bejegyzést tett közzé a napszámból a független képviselő.

2021. június 07. 13:52
null

Miután „térdre kényszerült” a paradicsom előtt, Hadházy Ákos hétfőn ismét jelentkezett a napszámból, ezúttal hagymákat és karalábékat kellett kapálnia. 

– vonta le a tanulságokat a független képviselő. 

Mint fogalmazott, kifejezetten motiválja a napszám, az analógiát pedig azzal zárta, hogy „sok kormánytagot szeretnék kertészetekben látni. A börtönöknek is van ugyanis”.

Nyitókép: Facebook

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Friedrich Ferdinand von Beust
2021. június 08. 13:10
Szegény, ennek mindenről a Mein Kampf ugrik be.
Vakfolt
2021. június 07. 21:34
A hagymát ne kapáld te kretén balfasz, csak tönkrekúrod azt is!! Tényleg semmi hasznos ismereted sincsen? Az ember azt honné, ha már értelmes munkát kell végezned, tanulsz valamit. Eddig mindenből nulla. Várják már, hogy elhúzz a picsába, további semmit tenni.
brekker
2021. június 07. 19:43
A másod, harmadvonal ugyanaz marad, bárki nyer is. A korrupció nem fog megszűnni. Aki kimarad, az abból tudja leszűrni a mértékét, hogy végül neki mi marad. Például megszűnnek a "körbetartozások", mindenki ki van fizetve. A jót könnyű megszokni.
brekker
2021. június 07. 19:38
A korrupció elleni harc olyan, mint felfüggesztett állatorvosnak hangyát herélni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!