Hadházy: A paradicsom előtt térdre kényszerültem, de a hatalom előtt nem

2021. június 01. 12:07

„Ha csak egy videót akar megnézni, amin egy képviselő térden mászva dolgozik, akkor ez legyen az” – írta a független képviselő.

2021. június 01. 12:07
null

Hétfői kapálása és sarabolása után Hadházy Ákos ismét jelentkezett a napszámból, ezúttal egy videót posztolt a következő kommentárral: „ha csak egy videót akar megnézni, amin egy képviselő térden mászva dolgozik, akkor ez legyen az”. A független képviselő ismét a paradicsom kacsolásról beszélt bejegyzésében, mint fogalmazott,

Hadházy ezután arról beszélt: ha az emberek tenni akarnak azért, hogy a politikusok elmenjenek dolgozni, akkor menjenek tüntetni Jámbor András demonstrációjára.

Nyitókép: Facebook

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Friedrich Ferdinand von Beust
2021. június 01. 20:36
Ez hülye!
Ernie Pantuso
2021. június 01. 20:18
Hogy rohadjál meg! Mint egy Magyar adófizető beszélek. Elég szomorú, hogy ilyen csótányokat kell fizetnünk 4 évig.
1000bocs
2021. június 01. 15:16
Ifjúkoromban jártam napszámba nyaranta, kellett a pénz. Mondjuk az paprika volt és nem paradicsom, de másnap nem tudtam kiegyenesíteni a hátamat, piszkos volt a körmöm, bőröm bármennyire is sikáltam... Mondjuk nem is voltam képviselő, aki kamumunkáról készült kamuvideóval akar népszerűséget szerezni. Gondolom egy pestinek. nem tűnik fel, hogy sem a ruhán, sem a bőrön, sem a körmén munkának nyoma sincs. A háta pedig nem fájhat annak, akinek nincs gerince.
lofejazagyban
2021. június 01. 14:52
ez szopni jár az üvegházba?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!