Hadházy spenótok után paradicsomokkal is üzen Orbánnak

2021. május 31. 15:05

Ötödik napját tölti közmunkában a független képviselő.

2021. május 31. 15:05
null

Kapálással, sarabolással és paradicsom kacsolással töltötte közmunkájának ötödik napját Hadházy Ákos – tudatta a képviselő közösségi oldalán. Mint írta, mind a kapálás, mind a sarabolás során „ugyanaz volt a feladatom, mint a politikában: a nem odavaló, haszontalan, az erőforrásokat lopó gazt kigyomlálni”.

– írta, hozzátéve: ezzel a munkával, „minden tő kikapált gyommal vagy lekacsolt paradicsommal” kívánja megüzenni a magyar kormányfőnek, hogy „nem törődünk bele a piszkos játékszabályaikba”.

Nyitókép: Facebook

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ooomph
2021. június 01. 06:35
Ez már kurva fárasztó. Elmebaj. Miért kell minden pillanatát közvetíteni ennek az őrült fasznak? Annyira benne vagyunk ebben a kamuvalóságban, hogy rá sem nézünk józan szemmel, hogy valójában miről is van szó? Mi ez a közéleti abszurdum? Van egy elmebajos kis pöcs, aki cirkuszi bohócként szerepel mániákusan, aztán közmunkára ítélik és onnan üzenget naponta a paradicsommal, meg a kurvaanyjatudja mivel... Egy normális világban ilyen nincs, vagy villámgyorsan kényszergyógykezelik az ilyet.
Rodolfo
2021. május 31. 21:56
Fóliaházy nem nagyon képes szép munkát végezni, látszik nem ért ehhez se. Szörnyű ahogy ez a kert kinéz..
Nopi
2021. május 31. 21:31
Folytatódik az agrár-politikai dadaizmus a tüntetés kifejezésével. Ki ez a multi-talentum, hogy ennyi feladatot képes ellátni? :)
Friedrich Ferdinand von Beust
2021. május 31. 19:54
Itt lehet a baj, nem tudja Ákos, hogy mi egy képviselő feladata.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!